Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
30 августа 2016, 19:53

Внутрішній конфлікт і групи впливу. Навіщо в ЛНР брешуть про відсутність експорт

Таким чином, при повному забезпечені «ЛНР» зерном і посівним матеріалом та експорті товаровиробниками «республіки» на територію РФ зерна, круп і хлібобулочної продукції позбавлена логічного обґрунтування так звана «гуманітарна допомога» з РФ у вигляді борошна і посівного матеріалу.
25 августа 2016, 13:45

Гумконвой під прицілом, або Як "Права Справа" зірвала російську провокацію

Примітно, що ця операція ГІ "Права Справа" була чи не єдиною успішною спробою завадити проходженню колон з "гуманітарним вантажем" з території РФ. В подальшому, офіційний Київ лише констатував факт проходження колон обмежуючись заявами, що так звані "гуманітарні конвої" є одним із способів підтримки незаконних збройних формувань в регіоні.
23 августа 2016, 19:16

Пенсійний туризм. Куди пішов мільярд, виплачений "вимушеним переселенцям" з Донб

Готівку переправляли на непідконтрольну Україні територію, в тому числі і для фінансування терористичної діяльності.
20 августа 2016, 15:18

Домовленості серпня 2014 го, або Як розвідка проспала російські танки в заблоков

Подальший розвиток подій показав, що саме ця "непомічена" розвідкою АТО і РНБО колона важкої техніки з РФ зіграла вирішальну роль у деблокуванні Луганська і контрнаступі бойовиків на Лутугине.
19 августа 2016, 12:52

Операція «Махінація», або Чому коханку Плотницького усунули з посади «міністра»

Відсторонення Айрапетян з посади "міністра охорони здоров'я ЛНР" на публіці наочно свідчить, що боротьба за владу між протиборчими сторонами на теренах самопроголошеної "ЛНР" загострюється і набуває нових форм.
18 августа 2016, 19:48

Лже-Мінін із флешкою Дрьомова, або Хто мстить Плотницькому за ліквідацію козачог

Синхронність появи цих публікацій свідчить про наміри російських кураторів показати замах на Плотницького, як внутрішній конфлікт всередині самої "республіки", помсту Плотницькому з боку поплічників знищених ватажків бойовиків, до якого спеціальні служби РФ не мають ніякого відношення.
16 августа 2016, 16:10

В РФ бази підготовки найманців готуються до випуску "курсантів", "іспити" склада

Вербування "добровольців" здійснюється на матеріальній основі. Тренувальні бази і вишкільні табори створено на базі Головного розвідуправління ЗС РФ.
15 августа 2016, 13:34

"Права справа" стала на заваді планам ФСБ із дестабілізації ситуації на Луганщин

Оприлюдненням інформації про істинні цілі російських спецслужб на Луганщині ГІ "Права справа" стала на заваді планам ФСБ РФ із дестабілізації ситуації на Луганщині.
9 августа 2016, 15:38

Поле битви - Луганськ. Чому Плотницкий потрапив під жорна ФСБ і ГРУ

Фактично територія ЛНР перетворилася на поле битви представників російських спецслужб -- ГРУ ГШ ЗС РФ та ФСБ РФ, які представляють інтереси ворогуючих сторін конфлікту всередині самої "республіки".
8 августа 2016, 21:11

«ЛНР» стала полем битви російських спецслужб, які вирішують долю Плотницького

Фактично територія ЛНР перетворилася на поле битви представників російських спецслужб -- ГРУ ГШ ЗС РФ та ФСБ РФ, які представляють інтереси ворогуючих сторін конфлікту всередині самої "республіки".