Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
6 февраля 2017, 13:08

Адепти "русского мира" масово тікають у Росію

Підтримка українського Донбасу — показати, що у нього є українське обличчя. Центральна українська влада має просувати та показувати ці обличчя, адже люди, які виїхали з цього регіону — не якісь суспільні низи, які виїхали, щоб отримувати державну допомогу від України.
5 февраля 2017, 12:43

Як сили АТО використали наступ терористів в Авдіївці

Успіх операції дає українській стороні хороший плацдарм для подальшого наступу та контролю за трасою Донецьк - Горлівка.
4 февраля 2017, 19:54

В "ЛНР" підірвали ще одного лідера терористів: хто і чому?

Сьогодні о 07:50 у тимчасово окупованому Луганську в результаті підриву автомобіля був ліквідований начальник управління так званої "народної міліції ЛНР" полковник Анащенко. У підірваному автомобілі, крім нього, знаходився ще один чоловік. Він також загинув
25 января 2017, 09:42

Контрабандні війни. Чому СБУ і охранка ЛНР узгоджують свої дії

Примітно, що синхронність проведення профілактичних операцій співробітниками фіскальних і спеціальних служб України і самопроголошених «республік» дивним чином співпала з оприлюдненням інформації про можливість існування трафіку спирту на територію самопроголошених «республік» і можливістю вивозу готової продукції на територію України.
24 января 2017, 12:28

Савченко – ключовий елемент у грі російських спецслужб

Надію Савченко розкручують і намагаються ввести у процес перемовин, адже Росія ставить під питання договороспроможність української сторони і здатність взяти на себе виконання певних зобов’язань. Росії пані Савченко потрібна як інструмент. Росії треба показати недієздатність мінських домовленостей, бо саме продовження економічних санкцій проти РФ напряму пов’язано із виконанням мінських домовленостей. Як тільки Росії вдасться вийти з формату Мінська у неї буде привід апелювати до Заходу з метою скасування економічних санкцій.
13 января 2017, 19:59

В ОКУПОВАНОМУ ЛУГАНСЬКУ СТАЛАСЯ МАСШТАБНА ПОЖЕЖА НА ПРОДУКТОВИХ СКЛАДАХ

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа" співробітниками силових структур самопроголошеної "ЛНР" однією з основних версій масштабної пожежі на продуктових складах підприє
12 января 2017, 17:55

Бойовики в окупованих районах Луганщини проводять навчання артилерійських корект

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", командуванням "народної міліції ЛНР" у зимово-весняний період на полігоні "Успенський" (тимчасово окупований Лутугинський район Луганської області) заплановано проведення низки батальйонних і ротних тактичних навчань.
11 января 2017, 20:35

Безкоштовне водопостачання до ЛДНР є прямим фінансуванням самопроголошених респу

Водопостачання на окуповані території має бути припинено до моменту повного погашення заборгованості за спожиту воду у розмірі 260 млн гривень. Подальше безкоштовне водопостачання є прямим фінансуванням самопроголошених республік.
6 января 2017, 10:37

ОУНівець Михайло Степаняк. Комуніст, який став націоналістом

Саме Степаняк розробляв оунівський проект власного державного утворення — Української Самостійної Соборної держави.
5 января 2017, 11:43

Риторика і дії Росії щодо України змінилися кардинально.

Росія не зацікавлена в активізації військових дій на Сході України. Росіянам потрібен перманентний, тліючий характер військових дій для того щоби мати постійний дестабілізуючий важіль впливу на Україну.