Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
20 марта 2017, 22:55

На Луганському напрямку спостерігається передислокація бойовиків

Примітно, що протягом останніх двох тижнів на території окупованих районів Луганської області відбувалися активні військові навчання на практично всіх "полігонах". Зокрема, російсько-окупаційні війська відпрацьовували заходи протиповітряної оборони, взаємодію снайперських пар і диверсійно-розвідувальних груп.
19 марта 2017, 13:47

Навіщо Росії окуповані території Донбасу

РФ використовує ескалацію військового протистояння як елемент тиску на українське політичне керівництво з метою змусити грати за російськими правилами. Ці правила передбачають загальну амністію, проведення виборів і особливий статус цих територій.
18 марта 2017, 11:54

Єдиний шлях вирішення проблеми Донбасу

Якщо ми хочемо уникнути існування на своїх кордонах неконтрольованого анклаву, насиченого зброєю і військовою технікою, ми повинні визнати , що єдиним шляхом вирішення цієї проблеми є виключно військовий шлях.
15 марта 2017, 10:07

Чому українська розвідка "забула" про мотострільців із Самари в "ЛНР"

Варто зазначити, що перебування на території окупованих районів Луганської області окремих підрозділів 15-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ не знайшло відображення в інформації ГУР МО України, яку оприлюднив Український кризовий медіа-центр, незважаючи на підтвердження цієї інформації начальником Генштабу ЗСУ.
14 марта 2017, 09:00

Економічна блокада Донбасу позбавить бойовиків фінансування

Крім непрозорих поставок вугілля з територій "республік" йде потік контрафактної продукції: тютюн, горілка, ліки, золото, виробництво яких в промислових масштабах налагоджено на тих територіях.
11 марта 2017, 12:56

Як блокада вдарила по підприємству зі сфери інтересів Медведєва

Варто запитати у чиновників - в чому доцільність отримання в якості податків 31 млрд гривень з окупованих територій, якщо на їх фінансування виділено вдвічі більша сума?
8 марта 2017, 09:28

"Права Справа" зірвала провокацію бойовиків біля Станиці Луганської

Своєчасна реалізація отриманої оперативної інформації наочно засвідчила той факт, що аналітичному відділу ГІ "Права Справа" вдалося зірвати оперативну гру російських кураторів з числа співробітників ФСБ РФ і їх місцевих посіпак з "МДБ ЛНР", яка мала на меті дискредитацію ЗСУ.
7 марта 2017, 23:44

Спецслужби терористів "ЛНР" готують провокації проти ОБСЄ

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", заплановані спецслужбами самопроголошеної "ЛНР" провокації мають на меті звинуватити українську сторону у блокуванні процесу розведення сил на ділянці лінії зіткнення в районі Станиці Луганській, який має відбутися 7 березня.
6 марта 2017, 02:47

Визнання паспортів "Л/ДНР": що виграє Україна

Наразі, Росія намагається виставити Україну перед Заходом як країну, яка не виконує взятих на себе зобов'язань. Саме із цим була пов’язана ескалація конфлікту в Авдіївці. Коли військовий тиск не виправдав себе, росіяни перейшли до політико-дипломатичного, а саме:тимчасове визнання "паспортів".
5 марта 2017, 11:13

Чому Словянській ТЕС надали преференції

Підвищення обов'язкового обсягу вироблення електроенергії на Слов'янській ТЕС є неприпустимим, оскільки призведе до збільшення обсягів закупівлі вугілля з окупованих територій Донецької і Луганської областей.