Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
27 февраля 2017, 20:20

Чому населення Донбасу не йде у партизани

На жаль, відсутність чіткої інформаційної політики з боку відповідних міністерств не дозволяє говорити про збільшення відсотка населення, яке б прагнуло повернутися в Україну. Фактично ми залишили на поталу російським агресорам населення тимчасово окупованих територій, якому за три роки окупації "промили мізки".
27 февраля 2017, 20:19

Чому населення Донбасу не йде у партизани

На жаль, відсутність чіткої інформаційної політики з боку відповідних міністерств не дозволяє говорити про збільшення відсотка населення, яке б прагнуло повернутися в Україну. Фактично ми залишили на поталу російським агресорам населення тимчасово окупованих територій, якому за три роки окупації "промили мізки".
25 февраля 2017, 14:38

Як Україна фінансує своїх вбивць

Я особисто підтримую блокаду. Переконаний, що в умовах війни торговельні стосунки з країною-окупантом та окупованими територіями неможливі ні з економічної, ні з моральної точки зору. Розмови про необхідність закупівлі антрацитового вугілля на окупованих територіях протягом ще трьох років є свідченням або непрофесійності уряду, або його прямої зацікавленості в цих корупційних схемах. Протягом 6-7 місяців Україна безболісно може відмовитися від, як мінімум, 6,5 млн тонн з 9 млн тонн, які зараз закуповують на цій території, але для цього потрібна політична воля.
21 февраля 2017, 10:42

Кубанська народна республіка. 99 років проголошення незалежності

Майже 100 років тому навіть найзапекліші прихильники "единой й неделимой России" голосували за федерацію незалежної Кубані з Україною. Делегація Кубанської ради отримала від офіційного Києва зброю, а серед козаків ходили радісні чутки про висадку на морському березі гайдамаків.
18 февраля 2017, 08:06

Як в "ЛНР" українських шпигунів ловлять

Сукупність цієї інформації дає можливість припускати, що спецслужби самопроголошених "республік" здійснювали арешти під конкретний інформаційний привід, а саме: участь у переговорному процесі щодо звільнення полонених Надії Савченко.
15 февраля 2017, 11:36

Махінація з вагонами. Чому Україна ремонтує рухомий склад бойовиків ЛНР

Фактично, йдеться про те, що на території України за рахунок державних коштів здійснюється поточний ремонт вагонів так званої «Луганської дирекції залізничних перевезень», яка підпорядковується «уряду» самопроголошеної «ЛНР». У подальшому ці вагони повертаються на тимчасово неконтрольовану територію, де використовуються бойовиками для обслуговування і здійснення власних перевезень, в тому числі доставку озброєння та військового спорядження з території РФ.
14 февраля 2017, 10:56

Націоналізація по-луганськи. Хто віддав бойовикам ЛНР 3400 вагонів Укрзалізниці

Враховуючи той факт, що ціна одного на піввагона оцінюється у 449 тисяч гривень, а кількість «націоналізованих « самопроголошеною «ЛНР» вагонів - 3 400 вагонів, то сума збитків «Укрзалізниці» становить 1 526 600 000 гривень.
9 февраля 2017, 19:11

Подробиці ліквідації «Гіві». Хто і для чого

Фактично, йдеться про те, що Росія намагається у такий спосіб таки схилити Україну до виборів на Донбасі. Якщо українці були незадоволені тим, що депутатами могли стати «Гіві» та «Моторола», то їх просто прибрали. Про дії якоїсь чергової міфічної української ДРГ мова навіть не йде.
8 февраля 2017, 22:22

Російські фейки: як окупанти гея-ополченця у "майора ЗСУ" перетворили

Ніхто не очікував на такий політ фантазії російських кураторів та "МДБ ЛНР", в плані того, що з бойовика-гея будуть намагатися робити образ суворочолого "майора ЗСУ".
7 февраля 2017, 16:51

"Нашаманили"! Як у "ЛНР" полюють на українських диверсантів

Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» інформує, що провокації які готуються в Луганську представниками т. зв. «силових структур ЛНР», пов'язані з тим, що напередодні «затримання майора ЗСУ» була оприлюднена інформація про причетність кремлівських ляльководів до фактів фізичного усунення ватажків бойовиків самопроголошеної «ЛНР» співробітниками російських спеціальних служб.