Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
24 октября 2016, 11:10

Пилкою по живому лісу замість сухостою, або Хто знищує зелені легені Луганщини?

Вимагаю перевірити факти незаконного вирубування лісу і відвантаження його на підприємства вугільного об"єднання «Первомайськвугілля», частина шахт якого знаходиться на тимчасово окупованій території Луганської області.
23 октября 2016, 14:31

Бойовики на Луганщині нарощують м’язи

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа" зафіксовано переміщення важкої бронетехніки і живої сили бойовиків з місць постійної дислокації в м. Луганськ у район проведення батальйонно-тактичних навчань.
21 октября 2016, 14:17

Бойовики професійно обстрілюють позиції ЗСУ та житлові квартали Попасної

Бойовики професійно обстрілюють позиції ЗСУ та житлові квартали Попасної, що властиво тільки кадровим військовим.
12 октября 2016, 21:05

Бойовики ЛНР почали нові навчання — розгортають бойові порядки, ведуть стрільби

Техніка бойовиків, яка задіяна у проведенні цих навчань згіднo Мінських дoмoвленoстей пoвинна бути відведена від лінії зіткнення.
8 октября 2016, 10:42

Контрабанда ціною в життя. Чому Плотницький ліквідував чергового конкурента

За повідомленням місцевих джерел саме від співробітників "МДБ ЛНР" "Багі" отримав наказ зустріти чергову партію контрабандного товару. Безпосередня участь "Багі" і його заступника у цій операції пов"язана з цінністю товару і небажанням співробітників "МДБ ЛНР" афішувати його характер та походження. Йшлося про отримання чергової партії наркотичних речовин для транзиту і подальшого їх продажу на території РФ.
4 октября 2016, 21:27

Торгові війни, або Чому вбивство радника Плотницького стало поразкою Захарченко

Збереження існуючого стану речей-контроль Плотницького за діяльністю підприємства «Луга-Нова» і фактична поразку у цій війні Захарченка,поспішне повернення бойовиків батальйону «Спарта» в місця постій
2 октября 2016, 10:43

Пригоди Мотороли в Луганську, або Як українці посадили в калюжу ФСБ

Поспішне повернення бойовиків батальйону «Спарта» в місця постійної дислокації наочно свідчить про те, що аналітичному відділу ГІ «Права Справа» вдалося зірвати оперативну гру російських кураторів з числа співробітників ФСБ РФ, які у такий спосіб намагалися вирішити для себе декілька питань одночасно, а саме: ліквідація політичної опозиції Плотницькому, зменшення ризиків військово-політичного протистояння між «братніми республіками» і перерозподіл фінансових потоків всередині «ЛНР».
1 октября 2016, 13:40

Чи загрожує Моторолі ліквідація за смерть радника Плотницького

"Поширюючи цю інформацію "силовики" самопроголошеної "ЛНР" мають на меті перекласти відповідальність за ліквідацію колишніх "соратників по боротьбі" на плечі російських кураторів і підконтрольних їх стуктурам бойовиків "ДНР",-йшлося у повідомленні ГІ "Права Справа".
30 сентября 2016, 08:36

У справі по теракту МН-17 українська влада продемонструвала «політику страуса»

На жаль, змушений констатувати, що замість демонстрації рішучої позиції українська влада ховає голову в пісок і боїться знайти і сказати правду про справжніх замовників трагедії, яка мала місце в небі над Донбасом.
27 сентября 2016, 07:51

Навіщо куратори з ФСБ підставили Моторолу

Місцеві джерела аналітичного відділу ГІ " Права Справа" повідомляють, що, наразі, разом з "офіційною" версією щодо причин смерті Ципкалова, так званими "правоохоронними органами "ЛНР" здійснено контрольований виток інформації про причетність бойовиків батальйону "Спарта" до загибелі Ципкалова і справжіх причин його смерті.