Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
4 января 2017, 11:47

Бойовики без кінцівок жебракують на вулицях Донецька та Луганська

Незважаючи на гучні обіцянки бойовиків незаконних збройних формувань, тих з них, які залишились без рук та ніг, списують, як відпрацьований матеріал. Через відсутність будь-якої допомоги чи підтримки вони змушені жебракувати на вулицях Донецька та Луганська.
3 января 2017, 12:02

ЗСУ тактикою "жаб’ячих стрибків" успішно звільняє окуповані території

Наразі ситуація на користь ЗСУ. Обрана тактика так званих "жаб’ячих стрибків", коли територію звільняють буквально по кілометру, ця тактика діє.
2 января 2017, 10:15

На тимчасово окупованих територіях бойовики провели зачистку за етнічною ознакою

Йдеться про етноцид – знищення українців за етнічною ознакою. На тимчасово окупованих територіях залишилося практично монолітне поле, як у мовному, так і в релігійному просторі
30 декабря 2016, 19:24

Запитання замість відповідей або Чому бойовики мали віддати заручниць Надії Савч

Як повідомлялося раніше, у якості «жесту доброї волі» напередодні Нового року і Різдва лідери самопроголошених «республік» без будь-яких умов пообіцяли передати через народного депутата Надію Савченко українській стороні двох утримуваних на окупованих територіях Донбасу жінок - Анжеліку Преснякову та Ольгу Сворак.
30 декабря 2016, 19:09

Піар на заручніках. Кому вигідна участь Савченко в переговорах

За інформацією з надійних джерел, наближених до дипломатичних кіл, зустріч Савченко з лідерами самопроголошених «республік» була організована Федеральною службою безпеки РФ за сприяння посольства РФ у Білорусі. В українській частині Тристоронньої контактної групи заперечили, що зустрічі Савченко з лідерами бойовиків мали будь-який стосунок до цього формату. «Зазначені особи не брали участі в роботі Тристоронньої контактної групи, і їх участь не передбачалося»,– заявила прес-секретар Леоніда Кучми Дарка Оліфер. За її словами, про таємну зустріч Савченко з ватажками ОРДЛО учасники групи дізналися зі ЗМІ.
17 декабря 2016, 13:06

Снайперські дуелі у Станиці. Як бойовики зривають домовленості про припинення во

Передислокація снайперських підрозділів і посилення протистояння з боку бойовиків в районі населеного пункту Станиця Луганська, наочно засвідчує небажання керівництва самопроголошеної "ЛНР" виконувати взяті на себе зобов’язання щодо припинення вогню і відведення військ в рамках Тристоронньої контактної групи.
13 декабря 2016, 11:25

«Народні дружини» від голови облради, або Хто створював банди «ЛНР»

ГІ «Права Справа» вимагає від СБУ порушити крімінальне провадження щодо В. Голенко та В. Пристюка за фактом посягання на територіальну цілісність країни та заклики щодо насильницької зміни та повалення конституційного ладу України.
9 декабря 2016, 11:24

«Спілка політемігрантів», або На чий млин ллють воду російські посіпаки?

За задумом російських посіпак державний устрій України з унітарного має бути змінено на конфедеративний.
6 декабря 2016, 18:59

Контрабандні війни. Чому виник конфлікт між "генпрокуратурою" і "МДБ ЛНР"

Фактично, йдеться про оголошення стану війни між "генеральною прокуратурою ЛНР" і "МДБ ЛНР". Конфлікт між "силовими структурами" самопроголошеної "республіки" має виключно матеріальну основу. Йдеться про бажання кожної зі сторін конфлікту, а саме: "генеральної прокуратури ЛНР", яка діє за підтримки Плотницького і "МДБ ЛНР", яке очолює колишній співробітник СБУ Л.Пасічник, встановити монопольний контроль за видобутком вугілля, контрабандними потоками з території і на територію РФ та України.
3 декабря 2016, 10:48

Операція "Сурогат", або Пригоди контрафактного алкоголю в "ЛНР"

ГІ "Права Справа" звертається до правоохоронних органів і спеціальних служб України з вимогою перевірити інформацію щодо можливого постачання з території самопроголошених "республік" на територію України лікеро-горілчаної продукції під маркою відомих українських виробників.