Дмитро Снєгирьов
Украина,
5 февраля 2019, 16:01

Чому Савченко йде на вибори

Ув'язнена Савченко буде грати на умовних історичних паралелях з ЮВТ, яка свого часу сиділа в Качанівській колонії і виступала як жертва режиму. На жертву режиму Савченко не тягне, а от голоси у Тимошенко відтягне. Або по рейтингу вдарить: адже всі пам'ятають, що Савченко йшла в ВР від "Батьківщини".
3 февраля 2019, 19:34

Права справа: Контрафактна горілка з території самопроголошених "республік" реал

ГІ "Права Справа" звертається до правоохоронних органів і спеціальних служб України з вимогою перевірити інформацію щодо можливого постачання з території самопроголошених "республік" на територію України лікеро-горілчаної продукції під маркою відомих українських виробників.
1 февраля 2019, 15:57

Про демонтаж Алчевського меткомбінату, або Чому "Інформаційний спротив" запускає

Аналітичний відділ ГІ "Права Справа" звертає увагу на системний характер публікації неперевіреної інформації групою "Інформаційний спротив" і залишає за собою право на громадський контроль за її інформаційною діяльністю.
31 января 2019, 19:01

Контрабандні потоки з окупованих територій: СБУ та спецслужби бойовиків узгоджую

Варто зазначити, що операція по вилученню контрафактної тютюнової продукції- це далеко не перший випадок синхронного проведення співробітниками силових структур профілактичних операцій спрямованих на
29 января 2019, 11:12

Зеленський, можливо, ще одна "темна карта" в колоді Тимошенко? Життя покаже…

Примітно, що соратники Тимошенко у другому турі президентських виборів, як бажаного суперника для свого лідера називають Володимира Зеленського.
24 января 2019, 12:49

Про звіт голови Нацбанку Якова Смолія, або Навряд чи стагнацію можна назвати пер

Поповнення міжнародних резервів відбувається в Україні не за рахунок добре працюючої економіки, а виключно за допомогою зовнішніх запозичень. Перш за все - від МВФ. Дали кредит - все відмінно, не дали
23 января 2019, 14:08

Кадировці на Донбасі: хто є хто

На Донбасі засікли бойовиків кадировської тактичної групи “Смерть”
21 января 2019, 14:46

Поки Гіркін вигідний чинній російській владі – йому дозволятимуть щось говорити

Поки Гіркін вигідний чинній російській владі – йому дозволятимуть щось говорити і навіть як би протестувати. Але як тільки ідея створення квазіреспублік «ЛДНР» відпаде, наприклад, буде прийнято рішення про їх входження до складу України на умовах РФ, він і йому подібні стануть не тільки не потрібними, але й небезпечними.
20 января 2019, 10:15

Офіційний Київ зацікавлений у зростанні поставок імпортного вугілля

На жаль, все показує, що офіційний Київ зацікавлений в зростанні поставок імпортного (і псевдоімпортного, як у випадку з донбаським, що заходить до нас через РФ) вугілля. Так що проголошувати гасла в стилі «Геть від Москви!» - це одне, а дійсно від неї відриватися, в тому числі на шкоду власним бізнесовим інтересам, - зовсім інше.
19 января 2019, 09:19

Бізнес на війні: як Білорусь "годує" сепаратистів Донбасу

Варто зазначити, що за оцінками експертів, до 30% товарів народного вжитку в окупованих районах Луганської і Донецької областей – білоруські.