Дмитро Снєгирьов
Украина,
2 июля 2019, 22:18

Коротка пам'ять нового губернатора, або як Комарницький ввів в оману Президента

Звертаю увагу Президента України Володимира Зеленського і міністра МВС Арсена Авакова на неправдивість поданих Віталієм Комарницьким свідчень про не перебування у лавах Партії регіонів. Дуже прикро, що новий голова Луганської області вдався до введення в оману вищого керівництва країни і українського суспільства. Документи про цей факт будуть спрямовані до канцелярії Президента і приймальні МВС.
1 июля 2019, 11:12

Акт відновлення Української Держави.

Але сьогодні, коли українська держава вже існує, історичну місію націоналізму все ще не можна вважати завершеною. Адже країна, в якій ми живемо, далеко не відповідає бандерівським ідеалам. Це стосується не тільки економічної та соціальної кризи і багаторічної клоунади у Верховній Раді.
30 июня 2019, 11:23

Національна Поліція проти Конституції та законодавства України, Або чому і як ві

Звертаюся до президента України Зеленського з вимогою припинити злочинну практику використання правоохоронних органів, як інструмент у боротьбі з політичними опонентами.
21 июня 2019, 12:29

У Авакова вимагають звільнити з лав МВС скандального кандидата на посаду очільни

Коментуючи своє звернення до міністра МВС України Авакова А.Б. Дмитро Снєгирьов підкреслив: «Грубе та цинічне порушення норм діючого законодавства України людиною, яка за своїм службовим становищем повинна викладати та безумовно дотримуватися самої букви Закону, є кричущим фактом. На підставі вищенаведеного, вимагаю звільнення Комарницького В.М. з органів внутрішніх справ».
19 июня 2019, 19:19

Хто такий Віталій Комарницький і чи боровся він із сепаратистами в Луганську

Показово, що на мітингу під стінами університету присутні озброєні бойовики так званого "загону самооборони", організованого за сприяння народного депутата України Струка. Серед учасників мітингу і ватажок терористів "ЛНР" О. Карякін, який дає поради ректору університету В.М.Комарницькому, як останньому краще написати листа в МВС України.
18 июня 2019, 21:30

Не те мав на увазі Або Від кого захищає Донбас сепаратист Струк

Виявляється, що під час виступу на мітингу 9 травня 2014 року, коли Струк говорив про негайне знищення тих, чия нога ступить на землю Донбасу, він мав на увазі не вояків ЗСУ, а ... гітлерівських загарбників.
18 июня 2019, 09:16

Як італійські найманці воюють на Донбасі

Слід зазначити, що розслідування конкретних злочинів найманства в Україні не було. Деякі бойовики були звинувачені побічно в порушенні територіальної цілісності України, незаконному перетині її кордону, участі у діяльності терористичних груп і організацій, в незаконно організованих збройних формуваннях. До таких невтішних для української сторони висновків дійшли представники Організації Об'єднаних Нації за результатами візиту в Україну.
14 июня 2019, 16:38

СБУ досі не вручила підозру нардепу сепаратисту Струку

А поки СБУ робить вигляд, що не бачить Струка, останній,за інформацією ЗМІ, підкуповує виборців окулярами.
13 июня 2019, 17:16

Російсько-окупаційні війська намагаються дискредитувати ЗСУ за допомогою фейків

Таким чином, попри надані російськими кураторами і бойовиками запевнення у дотриманні режиму тиші, останні свідомо ведуть обстріли позицій ЗСУ з житлових районів, наражаючи на небезпеку мирне населення, намагаючись таким чином звинуватити ЗСУ в порушенні правил ведення війни.
10 июня 2019, 22:48

Російські окупанти зірвали домовленості щодо розведення сил поблизу Станиці Луга

Нагадаю, нещодавно спецпредставник ОБСЄ у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання конфлікту на Донбасі Мартін Сайдік повідомляв про те, що 10 червня планується розпочати розведення сил на ділянці в Станиці Луганській.