Дмитро Снєгирьов
Украина,
3 сентября 2019, 20:10

РФ посилює свою військову присутність на окупованих територіях Донбасу.

Російські війська і місцеві бойовики використовуючи режим припинення вогню для перегрупування і активізації ресурсів матеріального забезпечення.
9 августа 2019, 16:24

Боротьба в "ЛНР" за фінансові потоки не припиняється.

Наведені факти наочно свідчать, що між силовими структурами самопроголошеної "республіки" йде економічна війна за фінансові потоки. Протистояння лише загострюватиметься.
6 августа 2019, 18:37

Гібридна війна і гібридна ціна, або Чому навколо Кремінської ЛЕП точаться дивні

Зазначу, що президент України Володимир Зеленський вже встиг заявити, що очікує на завершення війни у 2020 році. Якщо так станеться, навіщо ж тоді витрачати державні кошти на нову підстанцію, якщо Луганська ТЕЦ знову зможе працювати в повну силу? Тим більше, що вона розташовуватиметься на території заповідної зони і негативно вплине на довкілля в регіоні, який і так потерпає від нестачі лісів? Чи у нас знову гібридна війна – коли треба, вона продовжуватиметься, а коли ні – закінчуватиметься?
4 августа 2019, 13:21

Справедливість є. За неї варто боротися!

Хочу подякувати телеканалам "Еспресо.TV" та ZIK, адже наведені в ефірі факти призвели до ухвалення кадрових рішень. Справедливість є. За неї варто боротися!
21 июля 2019, 15:30

На Луганщині не може зібратися окружна комісія

Проте ОВК № 113 потрапила в юридичну колізію, адже згідно із ст. 27, п. 11 Закону України «Про вибори народних депутатів України» «рішення про зміни у складі окружної виборчої комісії оприлюднюється у порядку та у строки, встановлені цією частиною, однак не пізніше останнього дня перед днем голосування».
20 июля 2019, 14:42

На Луганщині погрожують фізичною розправою меру та журналісту.

Сліпець Віта Володимирівна у листопаді 2015 року була обрана головою Сватівської районної ради, де працює і зараз. З 1994 по січень 2004 працювала вчителем російської мови та літератури в Містківській неповній середній школі. Кандидат у депутати від партії «Cлуга Народу» в мажоритарному окрузі №113.
19 июля 2019, 18:17

Про "тітушок" на концерті Зіброва або Хитросплетіння долі спонсора терористів Ст

Три роки перебування на посаді начальника Управління СБУ в Луганській області не вистачило Козловському щоби оперативно підтримати і вручити підозру Струку за фактом створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань.
19 июля 2019, 08:57

Про угорьске лобі в українському парламенті

Проведення угорськими спеціальними та дипломатичними службами "операцій по захисту угорських громадян" свідчать про те, що територіальні претензії Угорщини до України можуть вилитися у трагічні події. Ситуація штучно загострюється, створюються всі передумови для появи на політичній арені т.зв. "Карпатського бассейну".
17 июля 2019, 18:54

У Старобільську пікетували концерт Зіброва на підтримку спонсора терористів "ЛНР

Хочу подякувати місцевим патріотам-старобільчанам, які зробили потужну акцію і нагадали Зіброву, що гроші, попри всі прислів’я, все ж таки пахнуть. Пахнуть кров"ю замордованих терористами "ЛНР" українських патріотів.
15 июля 2019, 11:06

Відновлення Сєвєродонецького аеропорту, або "Старі" корупційні схеми нової коман

Виділення в умовах війни і економічної кризи мільярдів бюджетних коштів на роботи щодо відновлення аеропорту, який знаходиться поблизу від лінії зіткнення- це злочин. Риторичне питання – чи вдасться у 2019 році, вже за нових облич у владі, заблокувати стару корупційну схему? Час покаже…