Дмитро Снєгирьов
Украина,
20 января 2020, 19:40

Призов з 18 років: показовою у цій ситуації є відсутність єдиної командної страт

Попри оптимістичні заяви міністра оборони України вирішити питання повного переходу на контрактну основу до кінця 2019 року не вдалося. Більше того, указом №13/2020 від 16 січня 2020 президент Зеленський не лише ставить крапку у цій партійній дискусії, але й повертає призов до армії з 18 років.
16 января 2020, 20:05

Катастрофа літака «МАУ» в Ірані – елемент світового геополітичного протистояння

З огляду на ситуацію, збиття українського літака в Ірані слід розглядати, як один з елементів світової геополітики. Таким чином, Росія намагається послабити вплив США в регіоні Близького Сходу, що раніше Москві вдалося реалізувати у Сирії, звідки були фактично виведені американські війська.
15 января 2020, 21:33

Іранці збили літак «МАУ» умисно, а версія про людський фактор – прикриття

Росія буде намагатися використати цей інцидент для того, аби виправдати збиття російськими військовими Boeing рейсу МН17 над Донбасом у липні 2014 року.
2 декабря 2019, 20:47

Аналіз ситуації дозволяє казати про те, що вся інформація, озвучена Матюхою і ГУ

Якщо аналізувати те, що нам подає ГУР, ту інформацію, яку начебто передав Матюха, то вона навпаки, на мою думку, шкодить Україні. І я пояснюю чому. Власне, інформація, що процеси на окупованих територіях контролюються Комуністичною партією РФ є шкідливою для України. Ці тези є позитивними для Росії в певному контексті. Бо знімають з неї відповідальність як з країни-окупанта, з її інституцій – ФСБ і Головного розвідувального управління.
24 ноября 2019, 14:27

Закон про особливий статус ОРДЛО" дозволить Москві реінтегрувати Донбас в Україн

Не виключаю, що під час зустрічі буде ухвалене рішення про закріплення на законодавчому рівні "формули Штайнмайєра" і ухвалення нового закону про особливий статус ОРДЛО. Таким чином буде закріплений конфедеративний устрій України. В цьому і полягає головна небезпека як нормандської зустрічі, так і подальших дій української влади.
19 ноября 2019, 22:34

Російські паспорти в ОРДЛО: Путін фактично узаконює свою військову присутність н

Варто зазначити, що підписавши указ про спрощений режим видачі російського громадянства жителям так званих "ДНР" і "ЛНР" Путін фактично узаконює свою військову присутність на окупованих територіях Донбасу і легалізує місцевих бойовиків
6 ноября 2019, 19:54

Будівництво водовідливного комплексу для захисту шахт на Луганщині: гроші є, а з

Варто зазначити, що ці вугледобувні підприємства є планово збитковими, а коштів від реалізації вугільної продукції та державної підтримки на покриття витрат із собівартості вугільної продукції не вистачає навіть на виплату заробітної плати.
5 ноября 2019, 21:07

Стара корупційна схема. Що саме планує будувати Гайдай на місці вже побудованого

Звертаюся до президента України Володимира Зеленського з проханням взяти під свій контроль питання виділення бюджетних коштів на будівництво і можливу добудову КПВВ "Золоте". Риторичне питання – чи вдасться у 2019 році, вже за нових облич у владі, заблокувати стару корупційну схему? Час покаже…
1 ноября 2019, 18:53

Про постановочний характер візиту Зеленського в Золоте і таємницю розведення сил

резонансний візит Володимира Зеленського в Золоте був інформаційно-психологічною операцією з метою дискредитації політичних опонентів, які не змогли прорахувати подібні кроки чинної влади.
29 октября 2019, 16:04

В ОРЛО окупанти провадять активні військові навчання

Протягом останнього тижня на території окупованих районів Луганської області відбувалися активні військові навчання окремих підрозділів так званого 2-го АК "народної міліції ЛНР".