Дмитро Снєгирьов
Украина,
7 марта 2019, 10:08

ЗРК «Стріла-10» міг потрапити до рук терористів на Донбасі лише з РФ

В РНБО підкреслювали, що такий комплекс міг потрапити в руки терористів лише з Російської Федерації.
26 февраля 2019, 19:53

Російські війська на Донбасі: у мережі оприлюднили нові докази наявності "іхтамн

Начальник Генштабу ЗСУ генерал-полковник Віктор Муженко підтвердив факт перебування на території України російських військових частин, зокрема 15-ї окремої мотострілкової бригади.
21 февраля 2019, 19:28

Фізична ідентифікація переселенців, зокрема пенсіонерів – ласий шмат для аферист

Щомісяця пенсії та інші соціальні нарахування призначені для виплат вимушеним переселенцям надходили на українські банківські картки, які потім знімалися готівкою. Ця готівка переправлялася на непідконтрольну Україні територію, в тому числі і для фінансування терористичної діяльності.
18 февраля 2019, 21:48

Вирок Януковичу й ницість колишнього міністра оборони Гриценка

Підсумовуючи, хотів би зауважити, що влада, як за часів Януковича, так і після Революції гідності, у своїй спробі скомпрометувати людину, яка наважилися виступити із критичними матеріалами щодо її корупційних діянь, вдається до послуг політиків, які позиціонують себе як опозиційно налаштовані до чинної влади.
17 февраля 2019, 09:26

Про радикальне скорочення фінансування Л-ДНР або Чому “Інформаційний спротив” за

Аналітичний відділ ГІ “Права Справа” звертає увагу на системний характер публікації неперевіреної інформації групою “Інформаційний спротив” і залишає за собою право на громадський контроль за її інформаційною діяльністю.
14 февраля 2019, 10:41

"Мінські угоди", нав’язані Україні силою, не є дійсними

"Мінські угоди" теж не є дороговказом і константою для виконання саме українською стороною – це нав’язаний нам план. А угода, нав’язана силою під час прямої військової агресії, не є дійсною.
13 февраля 2019, 11:50

Хроніка окупації. Бойовики на Донбасі використовують російську станцію постановк

Фактично, Росія перетворила Донбас на випробувальний полігон для свого найновішого озброєння і відпрацьованих тактик ведення бою. Росія випробовує в Донбасі свою новітню зброю і тактику, застосовуючи техніку для створення радіоелектронних перешкод для зв'язку. Бойовики активно використовують проти ЗСУ засоби радіотехнічної розвідки (РТР) та радіоелектронної боротьби (РЕБ).
10 февраля 2019, 11:00

План Сайдіка – це спроба Європи знайти альтернативу непрацюючим Мінському і Норм

"План Сайдіка" - мертвонароджений. І багато в чому саме через позицію Кремля, який вже чітко дав зрозуміти, що до кінця виборчого процесу в Україні (президентського і парламентського) ніяких зрушень у вирішенні конфлікту на Донбасі не буде. Путін сподівається, що йому вдасться привести до влади в Україні проросійські сили, які допоможуть йому вийти з війни на сході нашої країни з мінімальними втратами для себе і максимальними - для унітарної України.
8 февраля 2019, 17:28

Про махінації під час будівництва житла для військовослужбовців, або Оргії для Г

4 лютого в ході засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що в Україні займуться перевіркою діяльності всіх колишніх міністрів оборони та керівників Генштабу з 1991 до 2014 років, щоб визначити, хто з них став "генератором знищення військового потенціалу" української армії. За словами Луценка, ця справа є "політичним вироком", для причетних до роззброювання української армії.
7 февраля 2019, 15:40

Дефолт в країні цілком можливий, якщо наша влада не припинить пиляти кредити і д

2019 рік - піковий для погашення зовнішніх боргів. На Заході це розуміють, так що будуть намагатися максимально підштовхнути чинну або вже нову владу до економічних та політичних реформ. І те, що дамокловим мечем висить можливість дефолту - стимул для цього.