Дмитро Снєгирьов
Украина,
28 октября 2019, 17:08

Путін хоче федералізації України із збереженням контролю Росії над ОРДЛО

Але є велика ймовірність, що на зустрічі в Мінську не буде знайдено точок дотику. І норманського формату не буде. Москва бачить, що ми не хочемо імплементувати формулу Штайнмаєра без виконання Росією безпекових питань. Кремль продовжить тримати паузу, розхитуючи ситуацію в середині України разом із зовнішнім тиском.
27 октября 2019, 11:01

Російське громадянство для українців: загроза є

Йде реалізація абхазько-осетинського сценарію, коли наявність на територіях невизнаних "республік" громадян РФ використовується як юридичний привід для безпосереднього втручання (у тому числі військового) у внутрішні справи іншої країни.
26 октября 2019, 17:28

На Донбасі є дві категорії найманців, про них Україна має говорити на "нормандсь

Українська влада не займається фіксацією, а головне — подальшою передачею матеріалів для порушення кримінальних проваджень безпосередньо на територіях країн Європи, громадян цих країн.
16 октября 2019, 21:30

Спланована спецоперація: неочікувана версія подій у стінах Ради за участю підпол

Зразок самопожертви заради ідеї. Треба переходити на чаї. Бажано заспокійливі. Для себе вирішую після Свят звернутися до міністра МВС України з листом щодо дострокового присвоєння Киви звання "полковник
12 октября 2019, 15:56

Керівництво Нацполіції блокує розслідування справ щодо корупційних схем луганськ

Прошу Вас взяти під свій особистий контроль розслідування кримінальних правопорушень посадовими особами військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське та с. Жолобок Попаснянського району Луга
30 сентября 2019, 00:24

Через відведення військ Україна може втратити Щастя, Сєвєродонецьк та Маріуполь

Фактично одностороннє відведення військ ООС є неправильним рішенням ще й тому, що свого часу облдержадміністрації виділили чималі кошти на спорудження 2 і 3 ліній оборони уздовж лінії розмежування, які тепер Україна може залишити у разі відведення, і які може захопити агресор.
26 сентября 2019, 17:10

Україні нав'язують території, що повністю контролюються Росією

Фактично, нам нав'язують території, що повністю контролюються Росією. Чи потрібні нам неконтрольовані території у складі суверенної України? Питання риторичне...
18 сентября 2019, 13:38

Окупанти готуються до активації бойових дій

Примітно, що на тлі загострення військового протистояння очільник МЗС Вадим Пристайко в інтерв'ю німецькому виданню "Die Welt" заявив, що "врешті-решт, частотність бомбардувань значно впала, і кількість загиблих відповідно зменшилася".
16 сентября 2019, 21:01

Влада, яка затикає рот журналістам, завтра заткне роти всім нам

Час відкинути дрібні суперечки і подивитися правді у вічі: сьогодні влада затикає рот журналістам, завтра заткне рот всім нам. Сьогодні вони намагаються приспати нас балачками про демократію, а завтра загине новий Гонгадзе... Їхня сила – в нашій нерішучості, готовності терпіти новий глум, покірно віддавати останню копійку.
11 сентября 2019, 19:39

Спекуляції і піар Медведчука на обміні полоненими: як зупинити агента Путіна

Україні треба відпрацювати власні механізми протидії Росії в питанні полонених. Засудити представників п’ятої колони за держзраду. В Україні достатньо тих, хто відстоює інтереси Росії, які дотичні до діяльності Медведчука. Якщо Медведчука затримають – то цим ми підвищимо свої ставки при обміні і вгамуємо апетити Кремля.