Дмитро Снєгирьов
Украина,
7 ноября 2018, 19:14

Навіщо Кремлю "вибори" в "Л/ДНР": сценарії, які реалізовуватиме Росія щодо Донба

Якими будуть наслідки для «Мінська» після «виборів» 11 листопада? Я думаю, що Росію посварять, і на тому все скінчиться. До того ж, усі сторони конфлікту визнають, що Мінські угоди не працюють. Постійно з’являється інформація або про необхідність зміни формату, або розширення кола переговірників.
5 ноября 2018, 13:29

Про довічне ув’язнення екс-регіоналам та облудні заяви екс-міністра оборони.

Примітно, що поява цієї «статті» співпала по часу з оприлюдненням мною матеріалів щодо операцій з майном Дніпровського військового госпіталю за часів екс-міністра оборони України п. Гриценка. Йдеться про те, що спочатку госпіталь передали комерційним структурам, а потім він опинився у власності банку країни-агресора.
4 ноября 2018, 13:06

Як Захід відреагує на псевдовибори на Донбасі

Вибори в незаконних утвореннях на окупованій частині Донбасу – продовження сценарію тиску Росії на Україну. Тему виборів спеціально роздмухують у Росії, там не раз лунали заяви про необхідність визнання псевдореспублік. Кремль, демонструє, що може піти шляхом абхазького сценарію, тобто, визнання так званих республік.
3 ноября 2018, 09:45

Протягом останніх п'яти років РФ вклала в ОРДЛО понад $10 млрд. Це означає, що с

Підстав для зростання проукраїнських настроїв на окупованих територіях Донбасу немає. Більшість місцевого населення або чекає на визнання квазіреспублик, або бачить себе у складі РФ. Вони не асоціюють себе з Україною: ні економічно, ні політично, ні культурно. В ОРДЛО жорстко присікають будь-які проукраїнські настрої місцевого населення
1 ноября 2018, 13:09

Хроніка окупації. ОБСЄ зафіксувала на Сході України російські комплекси РЕБ "Тор

Фактично, Росія перетворила Донбас на випробувальний полігон для свого найновішого озброєння і відпрацьованих тактик ведення бою.
29 октября 2018, 12:11

ГІ "Права Справа" звернулася до Путіна щодо встановлення пам'ятника провіднику С

Прийняття рішення щодо встановлення пам’ятника М.Рябоволу в м. Краснодар буде актом відновлення історичної справедливості щодо українців, які колонізували цей край та хотіли бачити його у складі України. Україна має чітко заявити про свої геополітичні інтереси та зони впливу
27 октября 2018, 10:23

Кубанська народна республіка.

27 жовтня 1919 р. генерал Денікин оголосив зрадниками прихильників Української Кубанської республіки: Бича, Савицького, Калабухова. Намиткова, та передав владу на Кубанщині своєму генералу Покровському. Через кілька днів війська Покровського оточили Законодавчу Раду Кубані з вимогою видати на розправу 33 провідників українського руху Кубані.
24 октября 2018, 13:55

Ядерний статус України. Міф чи реальність

Ворожі кроки наших сусідів, які зазіхають на наші території, не залишають нам іншого вибору, як створення ядерного потенціалу, як гаранта безпеки і територіальної недоторканності наших кордонів.
22 октября 2018, 10:49

Про Дніпропетровський госпіталь на тлі недоторканості екс-міністра оборони

Звертає на себе увагу той факт, що матеріали контрольних заходів неодноразово передавалися до органів прокуратури, однак досі належної оцінки діяльності посадових осіб Міністерства оборони не було здійснено.
19 октября 2018, 07:59

Бойовики "ЛНР" під наглядом кураторів з РФ проводять навчання поблизу Алчевська

Примітно, що техніка бойовиків, яка була задіяна у проведенні цих навчань згідно Мінських домовленостей, повинна бути відведена від лінії зіткнення.