Дмитро Снєгирьов
Украина,
18 октября 2018, 08:41

Росія дає чіткий сигнал, що розглядає окуповані території Донбасу як свої

Росія не відміняє незаконні вибори так званих "керівників" в ОРДЛО, щоб і далі продовжувати тиск на Захід. Кремль свідомо йде на загострення ситуації, підкреслюючи, що не піде на жодні компроміси по Донбасу.
17 октября 2018, 09:01

Хроніка окупації. Футбольний матч в Луганську під прицілом снайпера

Під час проведення футбольного матчу на трибунах стадіону "Авангард" була зафіксована присутність снайперських пар з числа бійців загонів спецпризначення силових структур "ЛНР"
10 октября 2018, 17:19

Вибухи на складі в Ічні говорять про те, що жодних висновків влада не зробила

Вибухи на складі в Ічні говорять про те, що жодних висновків влада не зробила. Якщо і зараз не будуть прийняті рішення по Генштабу і Муженку, то це свідчитиме, що немає реального кримінального покарання за подібні дії. Відсутність покарання призводить до трагічних наслідків.
9 октября 2018, 08:38

Кремль не поспішає відміняти вибори в «ЛНР» і ДНР» і готує нові сценарії

Наразі можна констатувати, що Верховна Рада ухвалила закон про особливий статус Донбасу. При цьому відміняти вибори Кремль не поспішає. Вочевидь, Путін і Сурков чекають закінчення президентських і пар
4 октября 2018, 17:11

Керівником Служби автомобільних доріг в Луганській області призначено екс-главу

На інформаційному порталі Фонду "Русский мир" є інформація про Партію "Русь" керівником якої є Бережний Юрій Миколайович.Показово, що призначення Бережного Ю. відбулося з погодження Луганської облдержадміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації.
1 октября 2018, 13:37

Про "нові секретні бази росіян" в Луганську, або секрет Полішинеля від ГУР МОУ

Примітно, що це не перший випадок, коли прес-служба ГУР МОУ видає раніше оприлюдненні повідомлення аналітичного відділу ГІ "Права Справа" за власну інформацію.
28 сентября 2018, 12:22

Синхронізація роботи Луганської ТЕС вартістю у мільярди гривень

Виникає цілком логічне питання: якщо у квітні 2017 року за одну ніч вдалося синхронізувати роботу ТЕС з енергосистемою України, то для чого потрібно у вересні 2018 року затверджувати проект будівництва підстанції вартістю 1,68 млрд гривень, яка має синхронізувати систему електропостачання півночі Донбасу з ОЕС України?
25 сентября 2018, 09:28

Як "Права справа" стала на заваді знищення стратегічного оборонного підприємства

Утім, незважаючи на стратегічний характер цього підприємства, посадовці міськради Дніпра та Державного агентства України з управління державними корпоративними правами продали його у приватну власність. Після продажу виробничий цех просто розгромили, а унікальне обладнання вивезли. Источник: https://censor.net.ua/b3087887
18 сентября 2018, 12:30

У позиції страуса, або Як Україна втрачає Азовське море

Таким чином ми можемо говорити про втрату Україною контролю над Азовським морем - це адекватна оцінка, а не перебільшення або спроба "розганяти зраду". Якщо не бити в дзвони, ми зіткнемося з тим фактом, що Росія взагалі перекриє наше судноплавство, користуючись тим, що Керченська протока сьогодні повністю під її контролем, тим самим вона просто задушить економіку в цьому регіоні України.
17 сентября 2018, 13:55

Кремль дав задній хід: ліквідація Захарченка не досягла своєї мети

Після спроб Росії звинуватити Україну у вбивстві Захарченка, Кремль різко дав задній хід. Тональність РФ змінилася.