Дмитро Снєгирьов
6 октября 2021, 10:12

В окупованому Луганську обмежено рух шляхопроводом: хто будував

Примітно, що у прикордонній з Луганською Ростовській області (РФ) знаходяться 15 заводів, які спеціалізуються на виготовленні залізобетонних конструкцій. Менше з тим,незважаючи на проблеми з логістикою, приймається рішення щодо постачання в окупований Луганськ опор для шляхопроводу саме з Білої Церкви, через Ростов-на- Дону (РФ).
3 октября 2021, 14:51

Оприлюднено список "п’ятої колони" Кремля у Франції: що відомо. Частина 2

Ці матеріали будуть надані РНБО для вирішеня питання про впровадження санкцій щодо організаторів та учасників виборів до російських органів влади на території  анексованого Криму та окупованих районів Луганської і Донецької областей.
2 октября 2021, 16:56

Оприлюднено список "п'ятої колони" Кремля у Франції: що відомо. Частина 1.

Зі свого боку громадська ініціатива "Права Справа" робить те, що мають робити спеціальні служби держави: складає списки іноземців, які є агентами російського впливу, або воюють на боці терористів "Л/ДНР".
27 сентября 2021, 22:08

Нова хвиля пандемії в ОРДЛО: що спровокувало і чим може допомогти Україна.

Росія не випадково обрала окуповані території – в цих районах не діють ані російські, ані українські закони. "Сірі зони" ніким не контролюються, і якщо буде висока смертність – а вона уже є внаслідок т.зв. "вакцинації" і "щеплення", – то це не буде мати жодних наслідків для Росії.
26 сентября 2021, 12:26

Оприлюднено список терористів, причетних до викрадень і тортур громадян України

Наразі встановлено 17 осіб, які були причетними до жорстокого поводження, катування і побиття військовополонених та цивільного населення.
26 сентября 2021, 11:49

Французькі депутати відвідали окупований Крим і Донбасі: хто вони

Ці матеріали будуть надані РНБО для вирішеня питання про впровадження санкцій щодо організаторів та учасників виборів до російських органів влади на території тимчасово окупованого Криму.
23 сентября 2021, 16:23

Газогін смерті : чому відбувається військове загострення на Донбасі.

РФ використовує це як фактор військово-політичного тиску на Україну, з метою змусити до виконання політичної частини Нормандських і Мінських домовленостей, насамперед це імплементація формули Штайнмаєра, закону про особливий статус Донбасу і закону про вибори на окупованих територіях.
19 сентября 2021, 15:31

Подвиг нескорених. Бій УПА проти нацистів під Загоровим у вересні 1943 року.

Найтрагічніша сторінка в історії Загорівського Різдво-Богородицького монастиря пов’язана з 8-11 вересня 1943-го. Тоді тут точився запеклий бій між загоном вояків УПА та есесівськими карателями
18 сентября 2021, 23:03

Терористи проводять навчання і готуються атакувати Станицю Луганську і Щастя

Президент Володимир Зеленський не виключає загострення та широкомасштабної війни РФ проти України. В Кремлі слова Зеленського сприйняли із жалем і зазначили, що "не хотіли б вдаватися до якихось апокаліптичних очікувань".
14 сентября 2021, 22:28

Росія запрошує мешканців ОРДЛО переселятися, їй потрібна робоча сила

Також переконаний, що цією кампанією, Кремль намагається вирішити ще два стратегічних завдання. По-перше – позбутися дефіциту кваліфікованих кадрів за рахунок мешканців окупованого Донбасу.