Дмитро Снєгирьов
13 сентября 2021, 21:22

Ескалація на Донбасі:напередодні виборів до Держдуми РФ прискорила видачу паспор

Показово, що зміна риторики свідчить про те, що після заяви України про можливість перегляду Мінських угод або розширення переговорного формату за рахунок тих же США, Росія вирішила відігравати "принцип бумеранга"
11 сентября 2021, 10:04

Транспортний колапс в "ЛНР": вдала операція українського підпілля.

В ОРДЛО катастрофічно не вистачає транспорту: якщо до війни в Луганську курсували 700 громадських автобусів, то за часів російської окупації – лише 330. Транспортний колапс, який підірвав авторитет окупаційної влади, став результатом низки успішних заходів українського підпілля.
8 сентября 2021, 21:05

Повідомлення української розвідки про вугільну кризу в ОРДЛО виявилося фейком.

Наведені факти свідчать про невідповідність та відверту дезінформацію щодо ситуації в ОРДЛО, яка подається військово-політичному керівництву України. Вирішити цю проблему можна створивши аналітичні структури, які б зайнялися інформаційним супроводом діяльності державних структур.​
7 сентября 2021, 17:42

Ескалація військової напруги на Донбасі: Росія хоче позбавити Україну ролі транз

Таким чином, українському політичному проводу треба наполягати на тому, що ескалація військової напруги з боку РФ має на меті показати, що Україна є нестабільним регіоном і не може гарантувати стабільне постачання газу в країни Європи.І ескалація військової напруженості жодним чином не має відношення до візиту президента Зеленського в США. Російська Федерація має на меті скасувати положення Енергетичної хартії і заповнити газопровід "Північний потік-2" на 100%. В свою чергу це позбавить Україну можливості транзиту газу й валютних надходжень.
6 сентября 2021, 21:33

Росія відмовилася пускати до кордону ОБСЄ - активно перекидає на окуповану тери

Факти перешкоджання діяльності СММ ОБСЄ свідчать про намагання збройних формувань РФ приховати від міжнародних спостерігачів свої порушення та спрямовані на дестабілізацію обстановки вздовж лінії розмежування.
5 сентября 2021, 18:10

Віцепрем’єр Резніков спростував інформацію української розвідки про скорочення о

Звертає на себе увагу той факт, що заяви міністра Резнікова про те, що щорічні витрати Росії на війну проти України та на утримання окупованих територій Донбасу складають близько 5 млрд доларів США, фактично визнають той факт, що попередня інформація ГУР МОУ про скорочення фінансування квазіутворень не відповідає дійсності.
2 сентября 2021, 16:57

На Кіровоградщині - сплеск захворюваності на рак, але коштів на фінансування Оле

А тим часом,і це важливо, на Кіровоградщині рівень захворюваності на рак на третину перевищують загальноукраїнські показники. За рік на злоякісні новоутворення захворіла 4461 особа, з них померли 1553 хворих. Якщо взяти статистичні дані, проведені для порівняння смертності від онкологічної патології та від коронавірусної інфекції, то смертність від онкології у 15 разів перевищує смертність від COVID-19.
29 августа 2021, 17:50

Російсько-українська війна: чи чекати восени погіршення ситуації.

У зв'язку із добудовою ПП-2 можлива активізація військового протистояння з метою показати нестабільність України як країни-транзитера. Так РФ домагатиметься скасування положень енергетичної хартії, що обмежують прокачування через цей газопровід російського газу лише на рівні 50%.
28 августа 2021, 18:03

Як Україна може вийти з Мінських домовленостей.

Відповідно до ст.52 Віденської конвенції про право міжнародних договорів, будь-яка угода, укладена під примусом, із застосуванням сили або погроз, вважається нікчемною з моменту її підписання.
27 августа 2021, 20:55

«Права Cправа» зірвала криваву провокацію спецслужб бойовиків «ЛДНР»

Варто зауважити, що метою всіх цих кривавих терористичних сценарієв російських спецслужб є відволікання світової уваги від відповідальності Росії за війну на Сході України, виправдання російської агресії, а також позбавлення України світової підтримки та її міжнародна ізоляція.