Дмитро Снєгирьов
2 августа 2021, 23:59

Зберегти історичну пам’ять про національно-визвольний рух на Луганщині: Снєгирьо

Збереження історичної пам'яті про національно-визвольний рух на Луганщині – це боротьба за Україну як вільну, самодостатню, шановану у світі державу.
28 июля 2021, 09:57

Вакцинація в окупації: в "ЛНР" будуть щепити несертифікованим російським "Sputn

Звертаю увагу, що вакцинація Росією жителів окупованих територій України без згоди на це української влади є порушенням українських законів. Цим російська влада вкотре підтвердила наявність контролю над ОРДЛО, що має бути використано Києвом у міжнародних судах.
27 июля 2021, 09:06

Заява Арестовича щодо "розвороту на Схід" нагадує елемент дешевого шантажу.

Те, що відбувається, це нагадує елемент дешевого шантажу. Коли ми стукаємося у двері, нас не пускають, а ми при цьом говоримо про те, що у разі якщо наші вимоги не будуть виконані - ми повернемось спиною до свого стратегічного партнера і поміняємо вектор нашого розвитку.
25 июля 2021, 13:02

Хто, як і чому спонукає Зеленського "злити" державні інтереси?

Про це говоритиме ведучий Сергій Руденко зі співголовою ГІ "Права справа" Дмитром Снєгирьовим.
23 июля 2021, 22:48

На тлі російської ескалації Німеччина вимагає від України імплементації формул

Можна сказати, що ми потрапили в пастку, яку раніше створили своїми руками. Якщо спробуємо ввести "формулу Штайнмайера" в законодавство, то російська присутність легітимізується у вигляді територій, які фактично не контролюються Україною. І де вже сотні тисяч громадян мають російські паспорти.
22 июля 2021, 19:15

"Маленький прикрий інцидент": як угорські спецслужби вели агентурну роботу в Укр

Сподіваюся, що вітчизняне МЗС за часів Кулеби не допустить повторення таких "маленьких прикрих інцидентів" і буде жорстко реагувати на провокативні заяви і зазіхання на територіальну цілісність України.
19 июля 2021, 21:40

«Ліквідація Анащенка»: як вдалося зірвати провокації спецслужб бойовиків «Л/ДНР»

Варто зауважити, що метою всіх цих кривавих терористичних сценарієв російських спецслужб є відволікання світової уваги від відповідальності Росії за війну на Сході України, виправдання російської агресії, а також позбавлення України світової підтримки та її міжнародна ізоляція.
17 июля 2021, 15:54

В ОРДЛО окупанти розміщують танки і артилерію на лінії відведення.

Згідно з домовленостями, важке озброєння калібру понад 100 міліметрів повинно бути відведене на 25 кілометрів відповідно до Меморандуму про Мінськ I від 19 вересня 2014 року.
16 июля 2021, 22:47

«Ліквідація Анащенка»: як вдалося зірвати провокації спецслужб бойовиків «Л/ДНР»

Фактично, очільник «МДБ ЛНР» змушений був визнати ефективність роботи аналітичного відділу ГІ «Права Справа» щодо протидії запланованої «МДБ ЛНР» інформаційної провокації, яка мала на меті дискредитацію ЗСУ та українських спеціальних служб.
14 июля 2021, 21:52

На передовій активізувались снайпери окупантів: в диверсійних «школах» почалися

4 липня ГІ “Права справа” передала спеціальним службам України інформацію про те, що в диверсійних школах розпочалися так звані «випускні іспити». Окремо наголошувалося, що найближчим часом варто очікувати активізацію ДРГ і снайперських пар бойовиків.