Дмитро Снєгирьов
13 июля 2021, 00:11

З Росії в ОРДЛО йдуть військові колони.

Варто зазначити, що місію ОБСЄ не допускають до районів проведення так званих командно-штабних навчань, щоб виключити витік інформації про кількість техніки, кількості особового складу, легенди проведення цих навчань.
11 июля 2021, 18:17

Снєгирьов вимагає від ДБР притягнути до кримінальної відповідальності експрезид

Отже, Янукович та співробітники Адміністрації Президента України, які за його дорученням купили в інтернет-магазині наркотичні засоби, об’єктивно (наявні дії по придбанню і зберіганню наркотичних засобів), і суб’єктивно (усвідомлювали, що вчиняють заборонені Кримінальним кодексом України дії) вчинили злочин, передбачений ст.307 ККУ.
10 июля 2021, 11:18

Навчання «Сі-Бриз-2021» - натяк Росії, що Захід готовий захистити суверенітет і

Масштаб навчань свідчить про відпрацьовку країнами чорноморського басейну принципу колективної безпеки – Кремлю чітко дають зрозуміти, що країни Заходу будуть жорстко реагувати на спроби блокування росіянами вільного судноплавства як Керченською протокою, так і акваторією Азовського моря.
8 июля 2021, 21:00

Радіаційна катастрофа на Донбасі: чи є реальна загроза для екології.

Я згоден, що на окупованих територіях екологічна ситуація вкрай складна. Але там править бал анархія і російські куратори. Ми поки ніяк не можемо вплинути на те, що відбувається в ОРДЛО. Утім на підконтрольній українській владі території, де є можливість якось вплинути на ситуацію, проблем теж вистачає.
6 июля 2021, 19:35

«Плівки» у справі Шеремета: Україна попросила чотири країни перевірити версію пр

Таким чином, я припускаю, що оприлюднення «плівок» у справі Павла Шеремета є багатовекторною операцією російських спецслужб задля досягнення двох кінцевих результатів – дискредитації режиму Лукашенка і правоохоронної системи України
27 июня 2021, 18:11

Різке зростання порушень режиму «тиші» – це неприхований тиск з боку РФ на украї

Наразі можна говорити про те, що йде неприхований тиск з боку Росії на українську владу. Мета – ратифікація політичної частини Мінських угод. Москву не влаштовують ініціативи Києва щодо відмови від прямого контакту з ватажками "ЛДНР" або їх посіпаками. Кремль продовжуватиме гнути свою лінію шляхом ескалації на фронті і за допомогою дипломатичного тиску.
24 июня 2021, 23:40

Про настрої на Донбасі, або Вмирати за Росію Луганськ не збирався.

Відкритим залишається питання:що робити з проросійським населенням? На мою думку, хто ідентифікує себе росіянами, нехай їдуть до Російської Федерації. Цю проблему маємо вирішити радикально. Без люстрації всі розмови про пошук компромісів – дурні. Коли міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков розповідає про примирення - мені стає смішно. Він не може зрозуміти цих людей.
23 июня 2021, 23:58

100 тисяч за пост у фейсбуці: ексначальник Нацполіції Луганщини судиться з жител

вертає на себе увагу той факт, що незважаючи на контроль з боку керівництва держави, лише 21 квітня 2020 року колишньому керівникові місцевої військово-цивільної адміністрації оголошено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та внесенні службовою особою до офіційних документів неправдивих відомостей, що вчинені за попередньою змовою групою осіб ( ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).
22 июня 2021, 21:56

Терористи «ЛНР» проводять танкові навчання і готуються до збройних провокацій.

Таким чином, під прикриттям інформаційної атаки відбувалися навчання бойовиків, метою яких є створення штучних провокацій і загострення ситуації на лінії розмежування. Це наштовхує на думку, що найближчим часом РФ та підконтрольні їй бойовики, готують можливі збройні провокації, аби звинуватити ЗСУ у невідповідності взятих на себе зобов’язань щодо припинення вогню.
14 июня 2021, 15:59

''ВОЖДЬ БОГОМ ДАНИЙ І ПРАВДИВИЙ''

Євген Коновалець не лишив по собі багатої літературної спадщини. Але відомі його слова, що мусять бути викарбувані в серці кожного українця: "Як не буде в нас сили, не осягнемо нічого, хоч би все найкраще для нас складалося. Як жеж будемо мати силу, тоді вийдемо побідно з найгіршого лихоліття і здобудемо все, що нам треба".