Дмитро Снєгирьов
26 августа 2021, 18:21

Саміт Кримської платформи: головні досягнення і прорахунки України.

Учасники саміту підписали Спільну декларацію, в якій підтвердили підтримку територіальної цілісності України, засудили тимчасову окупацію Криму, та закликали РФ до участі в діяльності Кримської платформи.
23 августа 2021, 13:03

"Кримську платформу" слід відкривати гімном України, а не піснею Джамали.

Але, на мій погляд, відкривати "Кримську платформу" було варто гімном України. Я з глибокою повагою ставлюся до трагедії кримськотатарського народу, зокрема депортації 1944 року. Але якщо ми говоримо, що окупований Крим є невід’ємною частиною суверенної незалежної України, то варто все ж відкривати подібний міжнародний форум (представницький, я зауважу, де будуть представлені 46 іноземних країн) гімном України
21 августа 2021, 22:21

Перенесення переговорів щодо Донбасу в Європу загрожує небезпечним прецедентом.

Якщо ми говоримо про перенесення майданчика в одну з країн Європи, то не варто забувати, що частина представників так званих" Л/ДНР" перебувають під санкціями. На мою думку, можливість перенесення майданчика в Європу варто розглядати як можливість легітимізації "Л/ДНР". Якщо українська делегація пішла цим шляхом,який запропонував Арестович, то це дуже небезпечний шлях
15 августа 2021, 20:54

Лукашенко намагається зберегти ринки збуту в Україні, шантажуючи Київ військовим

Тому всі заяви про можливість розміщення російських баз у Білорусі є елементом політичного шантажу Лукашенка. Сам він ніколи на це не піде.
14 августа 2021, 10:35

Безпорадність української влади під час анексії Криму дала поштовх Росії окупув

Найперше маємо зрозуміти, що Росія - ворог. Вона ніколи не змириться із фактом існування незалежної України. По-друге, треба заборонити діяльність будь-яких проросійських організацій в Україні. Це стосується і засобів масової інформації. Вони створюють основу для подальших проявів сепаратизму. Обов'язково маємо реформувати спецслужби, в першу чергу СБУ. Якщо повторяться події 2014-го, то надії, що співробітники спецслужб знову масово не підуть на бік ворога, немає.
12 августа 2021, 17:07

Про важливі моменти донбаського інтерв'ю Зеленського.

Вважаю, що не останню роль в радикалізації заяв Зеленського зіграла позиція європейський «партнерів», в першу чергу канцлера ФРН Ангели Меркель, про необхідність імплементації в українське законодавство згубної для нас формули Штайнмайера.
7 августа 2021, 18:10

Формула Штайнмаєра ставить під сумнів факт існування незалежної України.

Небезпека криється в тому, що нам, таким чином, пропонують на Конституційному рівні встановити конфедеративний устрій нашої країни. Навіть не федеративний. Таким чином ми отримаємо умовний суверенітет та території, які контролювати не зможемо.
6 августа 2021, 05:07

Різкі заяви Зеленського на адресу жителів ОРДЛО: чому президент змінив риторику.

На мою думку заяви, які прозвучали в інтерв'ю телеканалу "Дім", це фактично сигнал, в першу чергу, європейським партнерам. Ви від нас вимагаєте безконтрольного проведення виборів на окупованих територіях, близько мільйона жителів яких зараз є власниками російських паспортів? Що ж — ми змушені робити певні кроки щодо захисту національної самоідентифікації.
4 августа 2021, 22:13

У ГУР інформацію "Права Справа" про тестування Росією несертифікованої вакцини н

Примітно, що це не перший випадок, коли прес-служба ГУР МОУ видає раніше оприлюдненні повідомлення аналітичного відділу ГІ "Права Справа" за власну інформацію.
3 августа 2021, 21:00

Олександрійський онкодиспансер: нелегкі будні закладу та надії на покращення.

Навіть з допомогою небайдужих людей, Олександрійський онкодиспансер має ряд невирішених питань. Наразі медзаклад потребує капітального ремонту, а також придбання медичного обладнання: УЗД-апарату експертного класу для виявлення онкологічних патологій на ранніх стадіях захворювання, апарату ШВЛ, операційних ламп та кисневого концентратору.