Дмитро Снєгирьов
4 марта 2021, 23:09

Не варто поширювати інформацію, що підриває бойовий дух українських військових

Припиняймо плювати у спини нашим військовим і поширювати відверто дурнувату інформацію та російські наративи в інформаційному просторі. «Права Справа» залишає за собою право громадського контролю за діяльністю «корисних ідіотів», які позиціонують себе як військових експертів. Бо інколи складається враження, що сім років російської агресії нас нічому не навчили і деякі українці роблять досить дивні речі, які насправді дуже допомагають Кремлю у війні з Україною.
27 февраля 2021, 21:37

Терористи обстрілюють та мінують будинки цивільних, аби пізніше звинуватити у ць

Найближчим часом у ЗМІ будуть вкидатися тези про те, що на лінії розмежування спостерігається ескалація військової напруги, що крім загиблих серед українських військових, є загиблі і серед цивільного населення, а керівництво ЗСУ жодним чином на це не реагує. Ці «темники» уже розіслані «зверху» і їхні тези будуть просуватися через українські ЗМІ.
23 февраля 2021, 22:57

Вугільна схема: що стало підставою для санкцій проти нардепа Козака та телеканал

Варто зауважити, що документи, які лягли в основу санкцій, мають також стати основою кримінальних справ. СБУ має висунути відповідні звинувачення власникам цих компаній щодо протиправної злочинної діяльності. Мають бути послідовні кроки: не лише санкції проти телеканалів, але й підозра і подальший судовий розгляд.
21 февраля 2021, 21:17

Тиск на Росію щодо Нормандського формату не мав наслідків.

Розуміючи нездійсненість подібного сценарію щодо розширення Нормандського формату, в українській делегації в мінській ТКГ розповіли своє бачення ролі  США в переговорному процесі при новій адміністрації президента Джо Байдена.
20 февраля 2021, 15:12

В ОРЛО зайшла колона техніки з РФ і відбулася ротація російських військових.

Показовим є той факт, що проходження військової колони, проведення батальйонно-тактичних навчань і поява в цих районах новітньої російської техніки, співпало з початком роботи Тристоронньої контактної групи у Мінську. Чергові засідання у режимі відеоконференції були заплановані на 16-17 лютого.
17 февраля 2021, 16:16

Путіну нагадали, що Кубань входила до складу України.

мУкраїна має чітко заявити про свої геополітичні інтереси та зони впливу, серед яких пріоритетними є історичні, етнічні землі Кубані, які на сьогодні перебувають у складі Російської Федерації.
16 февраля 2021, 15:50

На Луганщині назрівають гарячі бойові дії на лінії розмежування.

Зазначу, що ці події свідчать про реалізацію Кремлем масштабної військової провокації, аби звинуватити Україну в зриві переговорного процесу ТКГ. Крім того, на мою думку, російсько-терористичні війська розробляють план окупації всієї території Луганської і Донецької областей.
15 февраля 2021, 21:37

Про організатора і мотиви підриву терориста «Дуремара» в окупованій Горлівці

Зазначу, що ці події свідчать про реалізацію Кремлем масштабної військової провокації, аби звинуватити Україну в зриві переговорного процесу ТКГ. Крім того, російсько-терористичні війська стягують озброєння і готуються до окупації всієї території Луганської і Донецької областей.
14 февраля 2021, 16:41

Викриття Нескоромного: чи будуть скандали в СБУ.

На мою думку, інформація Нескоромного навряд чи когось здивує. Власне, ситуація з "кейсом Нескоромного" стала можливою через деградацію СБУ і боротьбу всередині Служби за контроль над фінансовими потоками.
13 февраля 2021, 10:13

Росія використовує ОРДЛО в якості полігону для випробування «сирих» вакцин від C

Усе це така собі дипломатична гра, мета якої – вивести РФ з-під можливого інформаційного і політичного удару, в разі провалу програми з вакцинації і можливих негативних наслідків у вигляді смертності вакцинованих. До того ж, кампанія з «вакцинації» жителів ОРДЛО є інформаційним та гуманітарним компонентом підготовки РФ до загострення бойових дій на лінії розмежування в контексті задекларованих намірів окупувати Донецьку та Луганську області по їхні адміністративні кордони.