Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
3 февраля 2016, 20:34

БОЙОВИКИ "МВС ЛНР" КОРИСТУЮТЬСЯ ПІЛЬГАМИ НА ПРОЇЗД У ЛУГАНСЬКУ ЗГІДНО ПОЛОЖЕНЬ З

Примітно, що своє право на безкоштовний проїзд співробітники «МВС» «ЛНР» пояснювали, посилаючись на п. 25 ст. 11 Закону України «Про міліцію» та реалізацією їхнього законного права на безкоштовне користування всіма видами громадського транспорту міського, приміського і місцевого сполучення (крім таксі), а також попутним транспортом.
31 января 2016, 13:29

У тимчасово окупованому Луганську гострий дефіцит ліків.

Враховуючи ці фактори "уряд" ЛНР прийняв рішення дозволити ввезення на територію самопроголошеної республіки лікарських засобів вироблених в Україні, але тільки через територію РФ. Це рішення фактично скасовує попередню постанову "уряду", згідно з якою ввезення на територію т.зв."ЛНР" лікарських засобів і виробів медичного призначення з території України було заборонено.
29 января 2016, 16:57

На території окупованої Луганщини масово труяться фальсифікованою горілкою

Примітно, що фактичним монополістом з продажу лікеро-горілчаної продукції та продуктів харчування є торгові мережі, які належать очільнику самопроголошеної ЛНР І.Плотницькому.
28 января 2016, 13:06

У "ЛНР" НЕ МОЖУТЬ ПОРАХУВАТИ ВЛАСНИЙ "ІМПОРТ"

Таким чином, замість позитивного сальдо торговельного балансу самопроголошеної республіки, яке б свідчило про динамічний розвиток економіки, маємо негативне сальдо — перевищення імпорту,в шість разів,над експортом. Економіка і життєдіяльність т.зв. "ЛНР" залежить від "гуманітарної" допомоги з боку РФ, а не від роботи власної промисловості,основний акцент якої змістився на виробництво контрафактної продукції
26 января 2016, 15:34

Біля Перевальська бойовики проводять передислокацію важкої техніки

Як повідомлялося раніше в районі м. Алчевськ проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. За даними розвідки, з метою перевірки «4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу» окупаційних військ в Алчевську перебував командувач Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ
24 января 2016, 17:08

ЧОМУ БОЙОВИКАМ "ЛДНР" ВВИЖАЮТЬСЯ МІФІЧНІ "ПОЛЬСЬКІ НАЙМАНЦІ"

Істерія бойовиків щодо присутності польських добровольців у лавах ЗСУ пов’язана з намаганнями відволікти увагу міжнародної спільноти від факту участі польських націоналістів з організацій «Задруга» і Falanga в бойових діях на Сході України на боці бойовиків.
22 января 2016, 15:31

Бойовики «ЛНР» «воюють» з «Айдаром», який вивели з Луганщини півроку тому

Батальйон «Айдар» був виведений з Луганщини 25 липня 2015 року. Останні підрозділи батальйону покинули Щастя в цей день о 8.00. Повернувся добробат у зону АТО 23 жовтня 2015 року і, до того ж, не на Л
21 января 2016, 19:41

В "ЛНР" розпочався другий етап батальйонно-тактичних навчаннь бойовиків.

У навчаннях беруть участь важка бронетехніка і мотострілецькі підрозділи бойовиків. Бойовики відпрацьовують ведення наступальних операцій у складі ударних груп.
19 января 2016, 14:44

РОЗБОРКИ В "ДНР": ХТО ВБИВ "КОТА"

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" до вбивста полковника Кононова може бути причетний командир снайперського взводу на псевдо "Шутник",чий підрозділ зафіксовано в районі Зайцеве і Широкої балки. "Шутник" виконує накази свого безпосереднього командира на псевдо "Брест".
16 января 2016, 15:46

У Сєвєродонецьку планують виділити на відновлення аеропорту... 2 млрд грн.

Виділення двох млрд. гривень бюджетних коштів в умовах війни на роботи по відновленню Сєвєродонецького аеропорту,який знаходиться в сорока кілометрах від лінії зіткнення- це злочин. Звертаюся до представників правоохоронних органів та Народних депутатів взяти під свій контроль питання виділення бюджетних коштів на цю недоречну програму.