Дмитро Снєгирьов
Украина,
4 сентября 2018, 15:29

Підгрунтям для «Іловайська» стала відсутність боєздатних частин на Донбасі

Ми гралися у те, що в нас сусід – потенційний агресор – є начебто дружня держава. Ось де витоки Іловайської трагедії – не було боєздатних частин, і тому добробати виконували фактично функцію армії.
1 сентября 2018, 14:56

Восени Росія буде тиснути на Україну саме на дипломатичному фронті

Кількість бойовиків, які озвучує керівник Генштабу не співпадає з кількістю бойовиків, яку озвучує Головне управління розвідки МО. То які прогнози вони можуть надавати? Вони не можуть пораху
29 августа 2018, 15:33

Скасування виборів в ОРДЛО - це гра московських кураторів

Зі свого боку Росія давитиме на те, щоб Україна, перш за все, продовжила на рік дію закону про особливий статус Донецької та Луганської областей, на чому наполягає й Захід. І шантажуватиме, що в протилежному разі розпочне військову ескалацію, або ж визнає незаконні формування на окупованих територіях.
25 августа 2018, 14:44

Крім миротворців, Волкер і Сурков обговорюватимуть одну важливу тему

Примітна ще одна деталь – у Мінську прийняли рішення про безстрокове перемир’я на Донбасі. І це теж елемент того, щоб тиснути на Україну з метою продовжити дію закону про особливий статус Донецької та Луганської областей. А також для того, щоб на зустрічі з Волкером лобіювати вигідну для Росії модальність місії ООН.
23 августа 2018, 10:41

Росія притягнула на Донбас і випробовує нову військову техніку

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", в ході тактичних навчань артилерійських підрозділів бойовиків були задіяні станції наземної електронної розвідки "1-Л277". Його друга назва – "Соболятник".
21 августа 2018, 16:05

Чисельність бойовиків на Донбасі, озвучена начальником Генштабу ЗСУ, не збігаєть

Чисельність бойовиків ОРДЛО та російських військових, які орудують в Донецькій і Луганській областях - це офіційні дані ЗСУ. Неприпустимою є ситуація розбіжностей у даних між начальником Генштабу Збройних сил України та ГУР МОУ.
14 августа 2018, 08:26

Місія ОБСЄ підтвердила інформацію української сторони щодо активних навчань бойо

Варто зазначити, що російські війська і місцеві банд формування використовують режим припинення вогню для проведення навчань і активізації ресурсів матеріального забезпечення.
14 августа 2018, 07:39

Про підготовку ДРГ бойовиків або Українська розвідка привласнює інформацію “Прав

Примітно, що це не перший випадок, коли прес-служба ГУР МОУ видає раніше оприлюдненні повідомлення аналітичного відділу ГІ "Права Справа" за власну інформацію.
9 августа 2018, 10:31

Росіяни щомісяця проводять ротацію на Донбасі

Ротація російських регулярних військ на Донбасі відбувається щомісяця приблизно в одні й ті самі дні, а саме: з 24-го по 27-е. В цей період, фіксуються колони, що йдуть з Луганська у бік РФ і навпаки.
6 августа 2018, 15:22

Втоплений танк бойовиків, або Навіщо українська розвідка запускає фейки

На території окупованих районів Луганської області відбувалися активні військові навчання окремих підрозділів так званої «народної міліції ЛНР». Російські куратори, які відповідали за проведення навча