Дмитро Снєгирьов
Украина,
5 августа 2018, 07:53

На Луганщину зайшов підрозділ збройних сил Росії, який воював в Ічкерії

Черговий підрозділ збройних сил Росії зайшов на Луганщину. Днями з окупованого Луганська надійшла інформація про чергову ротацію російських «відпускників».
29 июля 2018, 10:55

У зв'язку з агресією РФ Україна повинна вимагати денонсації Будапештського мемор

Як свідчить історичний досвід, усі угоди, підписані з Росією, не варті навіть того папірця, на якому вони написані. Не будемо глибоко занурюватися в історію, достатньо пригадати Будапештський меморандум, згідно з яким Росія є одним із гарантів територіальної цілісності України в обмін на відмову України від ядерного статусу.
27 июля 2018, 13:25

Чому луганські “регіонали” не сіли до в’язниці?

У справі проти Єфремова і його команди, швидше за все, йдеться про так звані “договорняки” з “Опоблоком”. Наразі немає реальних вироків по колишніх і нинішніх високопосадовцях, які своїми діями фактично сприяли анексії Криму і розв'язанню військового конфлікту на Сході України.
13 июля 2018, 14:32

Гриценко , справа про розтрату військового майна в особливо великих розмірах

Враховуючи те, що Постановою Верховної Ради України 7 червня 2018 року за № 2455-VIII утворено Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки та визначено її основні завдання та мету, прошу Вас особисто заслухати мене на засіданні Тимчасової слідчої комісії щодо відомих мені фактів та наявних документів, які підтверджують розтрати у період з лютого 2005 року по грудень 2007 року колишнім Міністром оборони України Гриценком А.С., за попередньою змовою групою осіб, державного майна (Міністерства оборони України) в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.
12 июля 2018, 12:58

Закупки для ЗСУ здійснюють сумнівні фірми за втричі завищеними цінами

У березні 2016 року в ЗМІ була оприлюднена інформація , що вінницькою поліцією відкрито кримінальне провадження за фактом зловживань в сфері закупівель у військовій частині А-0215. Кримінальне провадження розпочали за ознаками фіктивного підприємництва (ч.2 ст.205), зловживання службовим становищем (ч.2 ст.364 КК) і отримання хабарів (ч.3 ст.368 КК).
3 июля 2018, 16:41

В районі проведення операції Об’єднаних сил ескалація снайперської війни

Варто зазначити, що нещодавно на території окупованих районів Донецької області , а саме: на Макіївському тактичному полігоні проходили тактико-спеціальні навчання снайперських груп бойовиків. Аналогічні навчання снайперських груп бойовиків пройшли і на полігонах "народної міліції ЛНР". В ході навчань бойовики відпрацьовували свої дії у вправах пов'язаних зі специфікою бойової роботи снайпера.
2 июля 2018, 15:06

"ЛНР" терміново потрібні заручники, або Українська розвідка привласнює інформаці

Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» залишає за собою право на громадський контроль за інформаційною діяльністю ГУР МО України.
30 июня 2018, 16:40

Акт відновлення Української Держави

Але сьогодні, коли українська держава вже існує, історичну місію націоналізму все ще не можна вважати завершеною. Адже країна, в якій ми живемо, далеко не відповідає бандерівським ідеалам. Це стосується не тільки економічної та соціальної кризи і багаторічної клоунади у Верховній Раді.
27 июня 2018, 11:39

Перемовини Трампа з Путіним. Останнє слово буде за президентом США

США зараз пішли на ескалацію щодо Близького Сходу – відкрили в Єрусалимі посольство, вийшли з іранської ядерної угоди. США підвищують градус протистояння з Росією, щоб змусити її піти на компроміси, зокрема, на Донбасі. Трамп демонструє всім, що розмовлятиме з позицій сили.
25 июня 2018, 16:20

Чому перемовини Волкера і Суркова можуть не відновитися

Фейками про відставку Суркова Росія перехопила ініціативу в США, які не розуміють подальшої тактики перемовин щодо вирішення конфлікту на Донбасі. І американці були змушені прийняти ці правила гри. Тепер Росія заявила, що чекає від США письмових пояснень щодо її пропозиції по миротворцях, яку РФ висунула в Радбезі ООН.