Дмитро Снєгирьов
Украина,
17 июня 2018, 13:53

Розвінчуємо ворожі фейки

Йдеться про зміну тактики військового протистояння на Сході України. Основний акцент перенесено на обстріли бойовиками позицій ЗСУ з житлових кварталів окупованих міст і селищ.
16 июня 2018, 16:06

Бойовики ЛНР провокують жертви серед цивільного населення

Таким чином, йдеться про зміну тактики військового протистояння на Сході України. Основний акцент перенесено на обстріли бойовиками позицій ЗСУ з житлових кварталів окупованих міст і селищ.
14 июня 2018, 18:57

Синхронна заміна Захарченко і Жебрівського. Що чекати Донбасу

Якщо станеться синхронна заміна лідерів окупованої і не окупованої частини Донеччини, то, перш за все, відбудеться зміна старих схем і поява нових кураторів цих схем.
11 июня 2018, 18:34

Оперативні ігри проти "МДБ ЛНР"

Разом з тим, аналітичний відділ ГІ «Права Справа» звертає увагу, що співробітниками «МДБ ЛНР» не оприлюднено прізвище шостого українського бранця, чиє знаходження у полоні може бути використано спецслужбами бойовиків для організації провокацій проти ЗСУ і українських спецслужб з метою звинувачення їх у здійсненні диверсійних актів на територіях самопроголошених «республік» і території РФ.
9 июня 2018, 11:08

Якби Захід хотів, то трибунал по збитому "Боїнгу-777" був би вже створений

СРСР у 1978 році збив південнокорейський пасажирський "Боїнг". Але ніхто так і не був покараний. А в теперішньому випадку Росія може маневрувати, вкидаючи в інформпростір так звані версії, хто збив "Боїнг". І цим Кремль знижує можливість створення міжнародного трибуналу. Минуло чотири роки. Якби Захід хотів, то про трибунал уже було б рішення.
31 мая 2018, 17:58

Росія на Донбасі позбавляється покидьків суспільства

Війна в Україні - чудова можливість для Росії позбутися так званих "покидьків суспільства". А ще - збавити галас навколо "вантажів 200", що прибувають в РФ з Донбасу.
23 мая 2018, 10:12

Вогонь з житлових кварталів: терористи "ЛНР" повертаються до улюбленої тактики

Попри надані російськими кураторами і бойовиками запевнення у дотриманні режиму тиші, останні свідомо ведуть обстріли позицій ЗСУ з житлових районів, наражаючи на небезпеку мирне населення окупованих
20 мая 2018, 14:04

Трамп дав зрозуміти, як розмовляти з Росією

США зараз пішли на ескалацію щодо Близького Сходу – відкрили в Єрусалимі посольство, вийшли з іранської ядерної угоди. США підвищують градус протистояння з Росією, щоб змусити її піти на компроміси, зокрема на Донбасі. Трамп демонструє всім, що розмовлятиме з позицій сили.
18 мая 2018, 16:27

"Права Справа" оприлюднила дані про сімнадцять бойовиків, які катували українськ

Аналітичним відділом ГІ « Права Справа» проводяться оперативні заходи з нейтралізації активних учасників банд формувань, які особисто піддавали жорстоким знущанням захоплених українських військових та патріотів з числа цивільних осіб.
17 мая 2018, 12:40

ГПУ отримала дані бойовиків, причетних до обстрілів мирного населення

Примітно, що ще у січні 2015 року аналітичний відділ ГІ "Права Справа" встановив прізвища бойовиків причетних до провокативних обстрілів позицій ЗСУ і житлових кварталів м. Попасна. Аналітичним відділом ГІ "Права Справа" з місця подій була отримана відповідна оперативна інформація і проведена робота по встановленню персональних даних бойовиків, які брали безпосередню участь у провокативних обстрілах.