Дмитро Снєгирьов
Украина,
14 июля 2020, 14:09

Пожежа у Луганській області ліквідована – чи будуть висновки

Зараз це можна розцінювати як відвертий саботаж з боку керівника Луганської ОВЦА. Обласна влада не була готова до подібного розвитку подій. Це свідчить про нерозуміння специфіки області і взагалі відсутність у керівника області адміністративного досвіду вирішення подібних проблем.
13 июля 2020, 10:40

Росія нервує: як Україна зайняла чітку позицію щодо виборів на Донбасі.

Утім, на мою думку, поки Україна не заявить, що міські угоди втратили свою чинність, це не міждержавний договір, то збройний конфлікт не завершити. Мінські домовленості не обов’язкові до виконання і не прив’язані до економічних санкцій проти Росії. Це маніпуляції.
8 июля 2020, 16:51

У пожежах на Луганщині занадто багато підозрілих збігів

Чому ця невдала "диверсія" так вдало збіглася з пожежами? Чи не тому, що на затриманого "диверсанта" можна списати наразі і можливий підпал? Або списати це на інших "диверсантів" з "ЛНР", яких, на жаль, затримати не вдалося.
7 июля 2020, 15:13

На тлі можливого загострення бойових дій Кремль вимагає від України імплементаці

Широкомасштабна військова операція Росії проти України не почнеться, але виникне ескалація військової напруги на Донбасі. Так само не слід чекати вторгнення з території незаконно анексованого Криму – такі дії міжнародна спільнота розглядатиме як безпосередній акт військової агресії РФ проти держави Україна.
6 июля 2020, 22:56

"Права Справа" ініціювала позбавлення депутатських повноважень трьох депутатів В

Отже, є привід ініціювати стратегічну судову справу для вирішення відповідного правового спору, щоб домогтися поваги народних депутатів та Верховної Ради України не тільки до закону, але й до простих виборців.
4 июля 2020, 15:43

Про успішну операцію СБУ

За оперативною інформацією, броньована розвідувальна дозорна машина належала одному з ватажків незаконних збройних формувань. Після визволення Лисичанська від терористів власник техніки втік на тимчасово окуповану територію, а броньовану машину приховав на майданчику на околиці міста, передає пресцентр СБУ.
3 июля 2020, 09:45

Росія може піти на штучне загострення на Донбасі з метою відновлення водопостача

Поділяючи стурбованість американської сторони щодо можливої ескалації напруженості на південному напрямку, з боку анексованого Криму, хотів би зазначити, що разом з тим на окупованих територіях Сходу України наразі відбувається накопичення і передислокація регулярних підрозділів збройних сил Росії. Зокрема, на початку червня російські війська увійшли на окуповану територію України. Інформація аналітичного відділу ГІ "Права Справа" щодо присутності російської батальйонно-тактичної групи була підтверджена СММ ОБСЄ.
30 июня 2020, 09:47

Акт відновлення Української Держави

Державницький Акт 30 червня 1941 року свідчить, що в тій історичній ситуації ОУН була єдиною українською державницькою силою. Тільки ОУН послідовно просувалася до своєї головної мети – створення Української Соборної Самостійної Держави (УССД). «Здобудеш Українську Державу або загинеш у боротьбі за неї» – так говорить перший пункт Декалогу Українського Націоналіста.
28 июня 2020, 09:36

Військова техніка з "парадів" у Донецьку й Луганську не відведена: РФ готує воєн

Зосередження техніки у вищезазначених районах свідчить про елемент силового тиску російської сторони на українську в процесі обговорення розведення техніки в інших пілотних районах. А форсування на переговорах теми відкриття КПВВ біля міста Щастя відбувається не на користь української сторони.
27 июня 2020, 08:05

Російські окупанти штучно провокують спалах коронавірусу на Сході України.

Таким чином, Росією створюється ситуація щодо штучного погіршення епідеміологічної ситуації як на тимчасово окупованій, так і на підконтрольній Україні території. І Кремль з бойовиками використають це для тиску на українську сторону. Тобто, з одного боку, Київ будуть звинувачувати в погіршенні гуманітарної складової, а з іншого – Україна ризикує отримати масштабний спалах COVID-19.