Дмитро Снєгирьов
Украина,
14 апреля 2020, 18:09

Українська розвідка приховує реальну кількість хворих на коронавірус в ОРДЛО, за

Йдеться про те, що ГУР МОУ фактично приховує реальну кількість хворих на коронавірусну інфекцію на окупованих територіях Луганської і Донецької областей, занижуючи дані щонайменше у кілька разів.
9 апреля 2020, 13:06

Штрафи за порушення карантину: є прийняття рішення, а є його практичне втілення

Цілком слушне рішення. Але, як завжди, є прийняття рішення, а є його практичне втілення у життя. І відмінність між ними просто разюча.
7 апреля 2020, 16:25

Лікарі, які рятують хворих на COVID-19, нарешті отримають 300% надбавки: ВРУ вип

Наразі, після підписання міністром охорони здоров’я Степановим відповідного наказу щодо отримання доплат у вигляді трьох посадових окладів зарплати медпрацівниками, які борються з коронавірусом, ситуація зрушила з мертвої точки.
6 апреля 2020, 16:52

Підвищення цін на товари першої необхідності є економічним мародерством в умовах

Закон має бути один для всіх, без виключення – як для власників малого та середнього бізнесу у вигляді яток і невеличких магазинів, так і для власників великих мереж. Наразі ж, ситуація з роботою мережі гіпермаркетів «Епіцентр», взагалі ставить під сумнів легітимність рішень нашого уряду.
5 апреля 2020, 22:22

Фінансування тероризму в особливо великих розмірах – ДБР затримало працівника СБ

Примітно, що затримання підполковника СБУ проводили слідчі ДБР. Останні вважають, що співробітник СБУ зі спільником РЕГУЛЯРНО надавав хабарі військовослужбовцям на лінії розмежування, за неперешкоджання незаконному переміщенню готівки через лінію розмежування.
3 апреля 2020, 22:14

Ситуація з коронавірусом на території ОРДЛО: міфи та загрози для України

Інформація Головного управління розвідки Міноборони України про те, що в ОРДЛО у 7-й лікарні Луганська від коронавірусу померли 9 осіб, не відповідає дійсності. Ця лікарня не входить у перелік шести інфекційних стаціонарів, які сьогодні розгорнуті на території "ЛНР". Ця оприлюднена недостовірна інформація, свідчить про низький рівень поінформованості української розвідки.
2 апреля 2020, 21:21

Санкції проти Росії та коронавірус: чи можливе завершення війни на Донбасі

Зі свого боку Кремль навпаки намагається використати пандемію коронавірусу у власних цілях – скасування економічних санкцій. При цьому відмовлятися від анексії Криму та окупації частини Донбасу вона не має наміру.
1 апреля 2020, 16:44

Уряд запізно ухвалив рішення про обов’язкову обсервацію українців, які прибули з

Знову ж таки, виникає питання – хто періодично підставляє президента Зеленського? І чому раз за разом виникають подібні конфліктні ситуації?
31 марта 2020, 12:18

Повернення українців з-за кордону порушує чинне законодавство по боротьбі з епід

Оголошену в Україні надзвичайну ситуацію можна порівняти із «тушінням пожежі бензином». На мою думку, продовження карантину ще на місяць, без відповідної підтримки з боку уряду, серйозно загрожує економічній безпеці держави.
29 марта 2020, 13:07

Про закриття кордону і повернення українців після введення заборон

ут виникає питання відповідальності наших громадян перед державою. Якщо вони чудово розуміють, що наразі близько 150 країн світу, зокрема країни Європи і Близького Сходу, уражені COVID-19, але свідомо не скасовують заплановані туристичні поїздки, то наша держава не має нести відповідальність за цих громадян. Адже вони своєю поведінкою й егоїзмом, фактично ставлять під загрозу не лише власне здоров’я, а і в першу чергу, здоров’я співгромадян.