Дмитро Снєгирьов
Украина,
26 мая 2020, 12:56

Чергове загострення ситуації на сході України – це неприхований тиск з боку Росі

Також звертаю увагу, що ескалація військової напруги відбувається напередодні прийняття рішень щодо можливості проведення нормандської зустрічі і наступного обміну полоненими.
24 мая 2020, 13:52

Київ не володіє інформацією про ситуацію в ОРДЛО. Реінтеграція може вдарити по е

Наведені факти свідчать про невідповідність та відверту дезінформацію щодо ситуації в ОРДЛО, яка подається військово-політичному керівництву України. Без достовірних даних плани з реінтеграції тимчасово окупованих територій розробити неможливо. А це небезпечний сценарій, бо держава сьогодні не здатна порахувати витрати, які понесе економіка країни у разі повернення цих територій. Тож Києву слід розробляти українську "дорожню карту", і мати хоча б приблизне розуміння ситуації та збитків, які може понести економіка внаслідок реінтеграції цих територій.
17 мая 2020, 21:09

Фінансування Росією «Л/ДНР»: скільки грошей Кремль витрачає на сепаратистів?

Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» звертає увагу СБУ на системний характер публікації неперевіреної інформації щодо поточної ситуації на окупованих територіях Луганської і Донецької областей.
13 мая 2020, 20:44

Посиленням обстрілів на Донбасі Росія блокує мирні ініціативи України

Україні треба міняти тактику і розглядати можливість реалізації так званого плану Б. Мовиться про молдовський сценарій – замороження конфлікту. При цьому використовувати досвід Ізраїлю завдаючи превентивних ударів по місцях зосередження ворожої техніки і боєприпасів.
12 мая 2020, 22:38

Між силовими структурами самопроголошеної "ЛНР" загострюється боротьба за фінанс

Наведені факти наочно свідчать, що між силовими структурами самопроголошеної «республіки» йде війна за фінансові потоки. Примітно, що так звані «контрабандні війни» розгортаються на тлі перерозподілу вугільного ринку в середині самої "ЛНР". Йдеться про те, що «донецький клан» має наміри взяти під контроль фінансові потоки, які контролює ватажок терористів "ЛНР" Леонід Пасічник. Фінансові інтереси «донецької команди» в Луганську представлені в особі "міністра МВС ЛНР" Корнета.
11 мая 2020, 12:42

Новий закон про соцзахист лікарів– це скоріше декларація політичних намірів, ніж

Ухваливши новий закон, що підвищує соціальний захист медиків, які працюють з інфікованими коронавірусом COVID-19, законодавча влада зробила певні кроки у питанні соціального захисту медиків. Інше питання, як відреагує виконавча гілка влади і чи буде спроможна центральна влада довести ухвалені рішення до їхнього логічного втілення на практиці.
11 мая 2020, 12:15

Голова ЛОДА роздуває штати, порушуючи Конституцію України

Звертаюся до Генерального прокурора України Венедиктової І.В. із заявою про кримінальне правопорушення за ч.2 ст.364 КК України та ч. 5 ст. 191 КК України. Прошу внести відповідні відомості до Єдиного
8 мая 2020, 20:26

Вшановуючи пам‘ять українців, полеглих у роки Другої світової, не варто поділяти

Для нас є неприйнятною ситуація, коли із Москви до Берліну ходить т.зв. “потяг миру”, котрий має на меті об’єднати ветеранів ІІІ Райху та ЧА, а нам, у своїй Богом даній країні, експерти зовні та п’ята колона розповідають про неможливість примирення. Ця їхня “неможливість” є штучною та неприйнятною для нас. Наші кордони мають пролягати не по Дніпру, а по Дону та Віслі.
5 мая 2020, 14:57

"Велике будівництво" доріг на Луганщині чи корупційний злочин?

Виділення з державного і обласного бюджету 300 мільйонів гривень на проведення ямкового ремонту дорожнього покриття в Луганській області мають ознаки корупційного злочину.
3 мая 2020, 17:37

УКРАЇНЕЦЬ, САМОСТІЙНИК, НАЦІОНАЛІСТ.

"Наше покоління мусить створити свою українську національну ідеологію для боротьби за визволення нації і для створення своєї держави... Будемо жити своїм розумом, хоч би він був і неотесаний, мужичий, бо інакше ми своєї нації ніколи не визволимо"