Дмитро Снєгирьов
Украина,
30 апреля 2020, 19:12

Луганщина "тримає удар" чи місцева ОДА приховує реальні показники захворюваності

Таким чином, на мою думку, офіційні дані, які озвучують представники Луганської обласної державної адміністрації щодо низького рівня показників захворюваності на COVID-19 не відповідають реальному стану речей. Президент України Зеленський і керівництво партії "Слуга Народу" мають дати оцінку заявам очільника Луганської ОДА Гайдая і нардепа від фракції СН Олексія Кузнєцова, і взяти під особистий контроль ситуацію із показниками захворюваності на COVID-19 в Луганській області. Крім того, керівництву країни необхідно терміново вжити додаткових заходів із забезпеченям Луганської області медичними ресурсами для боротьби з COVID-19.
27 апреля 2020, 18:59

Звільнений з полону Швайко може бути причетний до фінансування тероризму

Незважаючи на доведений факт колаборації і співпраці з окупаційною адміністрацією, фінансування НЗФ Швайко В.Ю. був внесений у списки на обмін утримуваними особами.
25 апреля 2020, 12:45

Кремль використовує обмін полоненими, аби змусити Україну узаконити «Формулу Шта

Варто зауважити, що під час останнього обміну, українська сторона віддала «Л/ДНР» кілька осіб, на прикладах яких можна продемонструвати роботу українських спецслужб та їхню специфіку, і спростувати т. зв. «зраду» щодо того, що Київ віддає терористів і диверсантів.
24 апреля 2020, 20:12

Українська сторона і терористи “Л/ДНР” заробляють на обміні полонених

ід час нормандської зустрічі, Україна погодилася застосовувати формулу “всіх верифікованих на усіх верифікованих” – тобто підтверджених заручників. Утім, подібне формулювання дозволяє бойовикам заявля
23 апреля 2020, 13:49

Реалізація президентської програми "Велике будівництво доріг" на Луганщині потре

Звертаюся до Народних депутатів України від Луганської області з проханням взяти під свій особистий контроль питання пов'язані з діяльністю Управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг області ЛОДА. Також прошу ініціювати перед МВС питання щодо перевірки законності участі TOB "Євро-Буд Компані", компанії з високим ступенем ризиків, у тендерах Управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг області ЛОДА.
22 апреля 2020, 18:36

Для викриття злочинної схеми на Луганщині співробітникам прокуратури і слідчим з

Звертає на себе увагу той факт, що незважаючи на контроль з боку керівництва держави, лише 21 квітня 2020 року колишньому керівникові місцевої військово-цивільної адміністрації оголошено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та внесенні службовою особою до офіційних документів неправдивих відомостей, що вчинені за попередньою змовою групою осіб ( ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України). Наразі вирішується питання про застосування до підозрюваних запобіжних заходів.
21 апреля 2020, 15:31

Корупційні схеми на будівництві підстанції "Кремінська" залишаються без розслід

Варто зазначити, що за часів експрезидента Порошенка всі звернення в правоохоронні органи щодо розслідування фактів можливих корупційних схем при будівництві ПС 500 кВ "Кремінська" залишилися без відповіді.
18 апреля 2020, 18:49

Про «крота» Шайтанова, виток інформації по лінії СБУ та контрабандні потоки з «Л

Причетність Шайтанова до підготовки вбивства Осмаєва, викликає багато запитань. Водночас, генерал-майора та його підрозділ слід перевіряти на причетність до інших резонансних злочинів. На мою думку, Шайтанов більш імовірно причетний до підриву 27 червня 2017 року автомобіля співробітника Головного розвідувального управління Міноборони Максима Шаповала у Києві.
17 апреля 2020, 13:21

Про обмін полоненими та "агентів" ФСБ .

І головне. У вересні 2019-го цей "агент ФСБ" вже фігурував у списках на обмін з РФ, проте, категорично відмовився виїздити.
15 апреля 2020, 22:23

Український Володимир Маяковський.

Послуговуючись політичними кліше, ми часто стаємо заручниками власної необізнаності. В радянській період ми вчили творчість багатьох поетів і письменників в контексті їх революційної приналежності. Наразі ламаємо списи, проводячи культурні люстрації в залежності від вподобань тих, хто через нашу наївність та неосвіченість, монополізує право на істину.