Дмитро Снєгирьов
12 июня 2021, 22:49

В «ЛНР» місцеві «козаки» заявили про можливість їх входження в структуру «Всевел

В свою чергу ГІ «Права Справа» запевняє представників силових структур України і проросійські сили, які поки ще функціонують на теренах України, що і надалі послідовно та наполегливо буде протидіяти всіма можливими засобами спробам деструктивних антиукраїнських сил, які зазіхають на територіальну цілісність та суверенітет України.
9 июня 2021, 15:17

Україна може зазнати втрат через викрадення Протасевича білоруським КДБ.

Скандал із затриманням Романа Протасевича, нав’язує Україні чужу гру. Якщо Київ зараз піде шляхом розірвання дипломатичних відносин або запровадження санкцій проти Білорусі, це може дуже дорого коштувати нашій країні як в економічному, так і в міжнародному аспектах. Фактично, Україна сьогодні ризикує стати заручником політичних «розборок» поблизу власних кордонів.
8 июня 2021, 22:01

"Закручування гайок" в "ДНР". Ватажки бойовиків бояться бунтів

Перекриття інфраструктурних об'єктів (залізниці, автошляхів) - це пасивний протест. Таким чином тиснуть на уряди для прийняття тих чи інших рішень, для того, щоб домогтися виплат заборгованостей.
3 июня 2021, 22:15

Скасування комендантської години в "ДНР": що стоїть за рішенням так званої місце

На мою думку, ми бачимо спробу зіграти в підвищення суб'єктності даного квазіоутворення. Мовляв, ситуація в "ДНР" нормалізується, "республіка" впорується з труднощами, громадяни вечорами-ночами можуть і повеселитися.
2 июня 2021, 21:31

«Кришталевий палац»: неефективний менеджмент чи прояви корупції в системі ДУС?

У листі йдеться про факти господарської діяльності керівництва підприємства, які на мою думку, потребують уваги не тільки з боку ЗМІ, а в першу чергу співробітників правоохоронних органів.
30 мая 2021, 19:38

Проросійські фігури в білоруській опозиції могли умисно посприяти затриманню Пр

Що стосується мотивів затримання Романа Протасевича, то, на мою думку, КДБ Білорусі справді цікавить інформація про фінансування білоруської опозиції та контакти затриманого зі зрадником у лавах силовиків. Софію Сапєгу не випадково звинувачують у роботі редактором т.зв. «Чорної книги» – інтернет-порталу, який оприлюднив персональні дані співробітників правоохоронних органів спецслужб Білорусі.
28 мая 2021, 11:17

Росія готується видобувати воду в українській виключній економічній зоні Азовськ

Україна має червень – лише один місяць у запасі, – аби зупинити промисловий видобуток води агресором. Ця вода також є національним надбанням України, буде видобуватися в її виключній економічній зоні та використовуватися країною-агресором для потреб, передусім, окупаційних військ на території незаконно анексованого Криму. Якщо Росія знайде і налагодить постійний видобуток промислової та питної води, ми втратимо водну блокаду окупованих територій, як вагомий інструмент тиску на Кремль.
26 мая 2021, 17:21

Протасевича викрали заради даних про фінансування опозиції і «крота» в спецслужб

Примітно, що минулого тижня режим Лукашенка міг захопити лідера білоруської опозиції Світлану Тіхановську тим же чином, що і Романа Протасевича. Справа втім, що рівно тиждень тому Світлана Тіхановська летіла таким же рейсом Ryanair з Афін до Вільнюса, пролітаючи над Білоруссю. Мали можливість, але не захопили.
23 мая 2021, 15:32

Кому вигідна ескалація конфлікту між Палестиною та Ізраїлем.

РФ чітко дає зрозуміти Ізраїлю, що територія Сирії є недоторканною, відповідно всі військові бази РФ, розміщені на території Сирії, теж недоторканні в моменті нанесення ракетних ударів з території Ізраїлю. Тобто, РФ вже провела свої червоні лінії.
21 мая 2021, 10:35

Росія спровокувала війну на Близькому Сході, аби посилити вплив та відволікти ув

Ескалація на Близькому Сході є невипадковою і пов’язана з імовірною зустріччю Владіміра Путіна з президентом США Джо Байденом. Фактично, розпалюванням війни між палестинцями та ізраїльтянами, Кремль намагається відволікти увагу від ситуації у Східній Європі, зокрема – воєнного конфлікту на Сході України.