Дмитро Снєгирьов
18 мая 2021, 23:30

РФ шукає питну воду в Азовському морі: агресор планує повністю окупувати Донеччи

Росія та підконтрольні їй терористичні квазіутворення, створюють передумови не лише захоплення Маріуполя, але і блокади всього азовського узбережжя. Це потрібно агресору, аби заблокувати спорудження бази ВМС України та попередити протидію Києва видобутку питної води в Азовському морі.
16 мая 2021, 21:59

Перемогти народ неможливо. Про уроки афганської війни для Украї

Трильйон доларів – саме стільки коштів витратили американці на афганську кампанію. Намагаючись упокорити Афганістан, спіткнулися й Сполучені Штати, й Радянський Союз. Своєю чергою, путінська Росія досі намагається розділяти афганців по різних сферах впливу. Чи вдасться Україні перейняти частину афганського досвіду? Своїми думками у програмі «Політика навиворіт» з Дмитром Снєгирьовим поділився військовий журналіст, громадський діяч Роман Бочкала.
16 мая 2021, 16:24

Росія поглинає Донбас: про що і чому заговорили в ЄС.

На мою думку, протистояти цьому слід, приймаючи закони, згідно з якими наявність подвійного громадянства (з будь-якою країною, не тільки РФ, тому що є загрози паспортизації українців з боку Угорщини, Польщі, Румунії) передбачає автоматичне позбавлення громадянства України
10 мая 2021, 22:29

Нова хвиля перерозподілу власності на окупованих територіях. Що відбувається і ч

Утім проукраїнські місцеві мешканці, які вимушено покинули окуповані території, не можуть повернутися і підтвердити право власності на майно. В результаті його забирають у власність т.зв. «держави» і реалізують наближеним особам.
9 мая 2021, 20:58

Вшановуючи пам‘ять українців, полеглих у роки Другої світової, не варто поділяти

Для нас є неприйнятною ситуація, коли із Москви до Берліну ходить т.зв. “потяг миру”, котрий має на меті об’єднати ветеранів ІІІ Райху та ЧА, а нам, у своїй Богом даній країні, експерти зовні та п’ята колона розповідають про неможливість примирення. Ця їхня “неможливість” є штучною та неприйнятною для нас. Наші кордони мають пролягати не по Дніпру, а по Дону та Віслі.
8 мая 2021, 21:46

Візит Блінкена засвідчив, що США готові активно взятися за врегулювання на Донба

Таким чином я досить скептично оцінюю підсумки візиту Ентоні Блінкена в Україну: перспективи вступу країни до НАТО є туманними, а надання Україні летальної зброї лише буде розглядатися США. Переконани
4 мая 2021, 16:24

О российском "миротворческом контингенте", или "абхазский" капкан для Алиева

Фактически «миротворческая миссия» вдоль линии разграничения только закрепит линию границы между НКР и Азербайджаном. Не исключаю сценария, когда РФ в одностороннем порядке провозгласит о признании независимости Арцаха (Нагорного Карабаха).
1 мая 2021, 09:02

"Паспортизація" в ОРДЛО: приховані небезпеки для України.

Нинішня паспортна кампанія дозволить Володимиру Путіну стверджувати, що в Україні порушуються права уже не просто російськомовних громадян, як про це говорили на початку російсько-української війни,
28 апреля 2021, 17:25

Переговори щодо Донбасу: які шанси узгодити нове перемир'я.

Ні в якому разі не слід і йти на вимогу росіян, щоб відкриття вогню у відповідь з української сторони узгоджувалося з СЦКК і Генштабом ЗСУ. Цим ми тільки зв'язуємо собі руки. Нам слід наполягати на тому, щоб верифікація здійснювалася виключно представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Слід піднімати питання про збільшення кількості співробітників цієї Місії, поліпшенні її оснащеності, розширення мандата.
26 апреля 2021, 21:53

Чи «вирішить» Київ питання російської агресії на Донбасі капітулянтським сценар

Істерика з приводу загрози широкомасштабного вторгнення Росії в Україну була організована в ЗМІ для того, щоб на тлі паніки, українському суспільству як «панацею» і єдину можливість запобігання можливій військовій агресії, запропонувати суспільству реалізацію цих т.зв. «мирних кластерів».