Дмитро Снєгирьов
Украина,
15 мая 2018, 12:54

План МВС щодо звільнення окупованого Донбасу – це камінь у город Порошенка

Сценарій звільнення окупованих територій Донеччини та Луганщини, запропонований Аваковим, можна вважати стартом президентських і парламентських перегонів. Аваков хотів показати Порошенку, що в Україні є два центри впливу – і попри низькі рейтинги "Народного фронту" БПП треба рахуватися з союзниками по коаліції. Зокрема, що "НФ" має власний план розвитку ситуації на сході України. Адже Аваков – один із силових міністрів, у якого реальні важелі впливу, йому підпорядковані мілітарні структури.
8 мая 2018, 13:43

У Порошенка просять присвоїти звання Герой України провіднику ОУН на Донбасі

Присвоєння Є.Стахіву звання Герой України (посмертно) буде не тільки відзнакою його особистого внеску у боротьбі за Незалежність, але й гідною повагою до героїчного чину учасників національно-визволь
2 мая 2018, 11:23

Рішення уряду про надання 131 млн гривень ДП "Первомайськвугілля" містить ознаки

Правоохоронним органам і спеціальним службам необхідно перевірити інформацію щодо доцільності цієї програми, а також фінансову документацію про збільшення вартості проекту будівництва на суму у 50 млн гривень. Треба заблокувати виділення грошей з резервного фонду на реалізацію програми, яка містить ознаки корупції.
1 мая 2018, 18:48

Росія розробляє сценарії повернення до Великої сімки

Росія ніколи не грає в одну партію. Завжди має кілька варіантів розвитку подій. На жаль, це тільки політичний провід в Україні говорить про один варіант врегулювання конфлікту на Донбасі – мінські угоди.
30 апреля 2018, 10:08

Росію не позбавлять права вето в Радбезі ООН

На Заході розуміють, що представництво чи його відсутність Росії в ООН ніяк не стримає її від реалізації військових планів. Вже був досвід СРСР, який виключили з Ліги націй у 1939 році. Присутність Росії в ООН більше для Заходу стримуючий елемент і запобіжник у моменті протистоянні російській агресії.
29 апреля 2018, 08:04

Операція "Вісла"

Рішення про переміщення українців у межах операції «Вісла» було пов’язане з конфліктом між польським урядом і структурами українського підпілля, та саме з метою вирішення «національних» протиріч й утворення моноетнічної польської держави. Отже, операція «Вісла» може бути кваліфікована як воєнний злочин.
28 апреля 2018, 16:23

Хімічна зброя: створення нових отрут продовжується

Список препаратів різної дії, які можливо використовувати в якості бойових отруйних речовин, безперервно поповнюється, як продукт "побічного" дослідницького процесу при створенні різних медикаментів і засобів захисту. Є велика ймовірність створення нових отрут, на які не поширюються положення хімічної конвенції 1993 року.
19 апреля 2018, 19:17

У питанні миротворців на Донбасі Кремль тримає паузу. Демонструє, що остаточне с

Кремль тримає паузу, наочно демонструючи, що остаточне слово за Росією. І рішення про введення миротворців і формат місії, по суті, буде рішенням РФ. За Станіславським: чим довша пауза, тим кращий актор. Світова політика – теж театр.
17 апреля 2018, 19:57

Загострення між США і Росією: Третьої світової не буде

До Третьої світової війни не дійде – адже в Росії теж прагматики. Будуть торги. Загострення в Сирії призведе до нової Ялтинської конференції. Наступна зустріч Волкера і Суркова, по суті, буде її стартом.
15 апреля 2018, 13:44

Є кілька показників того, що санкції проти Росії не працюють

Фактично, санкції проти Росії – намагання спонукати Кремль до діалогу.